Gemeente Enschede

Sport- en spelfestijn in de stadsdelen


Enschede, 10-05-2004

Activiteiten en muziek rond marathon op 16 mei

Stadsdeel Noord, Oost, Centrum en Zuid staan op zondag 16 mei bol van activiteiten. Langs de route van de Enschedese marathon door de stadsdelen zijn verschillende activiteiten op gebied van sport en spel te bezoeken.

Tijdens de Enschedese Marathon staan stadsdeel Noord, Oost, Centrum en Zuid helemaal in het teken van sport, spel en muziek. Toeschouwers en andere bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten langs de route van de marathon.

In het kader van sportactivering houden verschillende sportverenigingen demonstraties zoals kempo, mountainbike, Body Pump en Spinbiking. Verder kunnen bezoekers genieten van dans, muziek, podium-optredens, vlooienmarkt en braderie. Ook voor de jeugd is er veel vertier zoals springkussens, een dikke banden race, paaltjesvoetbal, een kids-run en activiteiten in speeltuinen en sport- en spelparken.

Voor meer informatie over de activiteiten en locaties kan men vanaf 11 mei terecht op de stadsdeelpagina's van www.enschede.nl (menu - stadsdelen) en ook in de verdere berichtgevingen rond de marathon zullen de programma's in de stadsdelen bekend worden gemaakt.
---

Gepubliceerd op 10-05-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar