- officiële inhuldiging door Min. J. Van de Lanott e en Min. F. Moerman
Mime-Version: 1.0

Time : 2:21:59 PM
Date : Thursday, May 13, 2004
Sender Name: C-Power NV

Uitnodiging : C-Power farshore windenergieproject - officiële inhuldiging door Min. J. Van de Lanotte en Min. F. Moerman

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

Ter gelegenheid van de start van de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het farshore windturbinepark op de Thorntonbank, nodigt C-Power U persoonlijk uit om zondag 16 mei deel te nemen aan de officiële plechtigheid welke zal ingeleid worden door De heer Johan Vande Lanotte, Vice-Eerste Minister en Minister van Begroting en Overheidsbedrijven, bevoegd voor de Noordzee en Mevrouw Fientje Moerman, Minister van Economie, Energie, Buitenlandse Handel en Wetenschapsbeleid.

Deze plechtigheid gaat door op onze varende tribune De Seastar van waarop U tevens de C-Power zeilrace
(Oostende-Thorntonbank-Oostende) kunt meebeleven.

Tijdens onze vaartocht volgen wij gedeeltelijk het toekomstig 150 kV offshore kabeltracé en kruisen wij het surveyschip Coastal Surveyor 2 dat momenteel voor C-Power de bodemkartering uitvoert. Aan de toekomstige locatie van het Farshore Windenergiepark op de Thorntonbank zal het hefplatform De Vagant in operatie kunnen gezien worden, welke momenteel diepboringen uitvoert op de locaties
van de toekomstige windturbines. Tijdens de inhuldigingsprocedure wordt tevens een demonstratie van offshore accessibility via water en lucht gegeven.

Programma :
10.00 uur: aan boord van de Seastar (Oostende -RNSYC-Montgomerykaai) 10.30 uur: (stipt) vertrek
12.00 uur: officiële inhuldiging op de Thorntonbank + receptie 15.00 uur: aankomst terug in 0ostende.
15.30 uur prijsuitreiking C-Power Thorntonbank race 17.00 uur: C-power happy hour kiting : C-power deelt gedurende het weekend 1000 vliegers uit en nodigt de kinderen uit deel te nemen aan een recordpoging om zoveel mogelijk gelijktijdig te vliegeren.

Wij zouden uw aanwezigheid hierbij bijzonder op prijs stellen. Om praktische redenen, gelieve uw aanwezigheid (met aantal personen) per e-mail (c-power@c-power.be) te bevestigen uiterlijk tegen vrijdag 14.00u.

Inmiddels verblijven wij,

Met hoogachting,

Filip Martens
Algemeen Directeur

URL: http://www.c-power.be