Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Live Fanclub viert lustrum met DEM in Stairway

Utrecht, 6 mei 2004

De Nederlandse Livefanclub The Subculture of Live viert haar vijf jarig bestaan op 16 mei aanstaande in rockcafé Stairway to Heaven aan de Mariaplaats in Utrecht. Sinds 1999 wordt hier jaarlijks de Live-fandag georganiseerd. Op zondagmiddag vinden er vanaf 13.00 uur verschillende activiteiten plaats met als hoogtepunt het optreden van coverband D.E.M. De toegang is gratis.

Met zo n 600 leden is The Subculture of Live een fanclub die haar sporen bij de Nederlandse én Belgische Live fans heeft verdiend. Om dat te vieren zijn alle fans (lid of geen lid) welkom om vanaf 13 uur te genieten van een volledige Flashback to Live verzorgd door de Maatstrichtse coverband D.E.M.

Daarnaast kunnen fans met elkaar bijkletsen en foto s uitwisselen. Dit jaar worden de mooiste concertfoto s geëxposeerd, kun je speciale singles aanschaffen, genieten van video- en concertmateriaal op groot scherm en is er uiteraard de mogelijkheid voor niet-leden om de fanclub te leren kennen en lid te worden.

De Maastrichtse coverband D.E.M. verzorgt het Live optreden. Met een volledige set zullen ze alle favorieten van Live ten gehore brengen. De band heeft in zeven jaar tijd een stevige live reputatie opgebouwd. Ook voor Stairway is D.E.M. geen onbekende; al eerder trad de vijf-koppige formatie op, tijdens de nieuwjaarsparty van 2003.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Voor de redactie:

Meer informatie over de Nederlandse Fanclub The Subculture of Live vindt u op www.livefanclub.nl. U kunt ook contact opnemen met voorzitter Misha Elbers, tel. 06-54615288 of per e-mail: misha@livefanclub.nl. Uiteraard bent u van harte welkom om op zondag 16 mei a.s. vanaf 13 uur een kijkje te nemen in Stairway to Heaven, Mariaplaats 11-12 te Utrecht.

Meer informatie over Stairway to Heaven en rockcoverband D.E.M. vindt u op respectievelijk www.stairway.nl en www.demnet.nl.