Gemeente Ambt Montfort


Anjerloterij 2004

De jaarlijkse verkoop van de Anjerloten in het jaar 2004 is gepland van maandag 17 mei 2004 tot en met zondag 13 juni 2004. Momenteel worden er reeds door een vijftal verenigingen uit de gemeente Ambt Montfort Anjerloten verkocht. Op die manier verwerven deze verenigingen extra inkomsten voor hun verenigingskas, maar zij zorgen tevens voor inkomsten in het Prins Bernhard Cultuurfonds. De opbrengst van de Anjerloterij komt namelijk geheel ten goede aan alle verenigingen die zich inspannen voor het behoud van cultuur en natuur in Limburg. Deze verenigingen kunnen een beroep doen op voornoemd fonds.

De gemeente Ambt Montfort wil alle verenigingen in de gelegenheid stellen om Anjerloten te verkopen. Daarbij behoren ook de sectoren natuurbehoud, musea, oudheidskamers en heemkunde. De verkoopprijs van de loten voor het jaar 2004 vastgesteld op 1,00 per lot, waarvan de verkopende vereniging 0,35 ontvangt voor elk verkocht lot.

Verenigingen of andere sectoren die willen deelnemen aan de verkoop van Anjerloten, dienen dat uiterlijk 23 maart aanstaande door te geven aan de contactpersoon van de gemeente Ambt Montfort. Tevens dient dan het aantal loten door te geven dat de men wenst te bestellen (niet verkochte loten kunnen worden geretourneerd).
De contactpersoon voor de verkoop van de Anjerloten is:
- mevrouw Beulen, telefoonnummer 0475-538839.