Nighttown Rotterdam

MA 17.05 JUNIOR KELLY (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

De lange Junior Kelly is een toegewijde rastafarie met een serieuze missie die hij overbrengt met doordachte teksten en zeer geïnspireerde voordracht. Samen met Jah Mason en Turbulence & Band treedt hij op 17 mei op in Nighttown. Een avondje reggae en dancehall om naar uit te kijken.

Het vijfde album van Junior Kelly, dat werd uitgebracht in augustus 2003, is getiteld Smile en bevat een meer volwassen Kelly, aldus zijn biografie. Maar zijn boodschap blijft therapeutisch en in handen van de gedreadlockte zanger is het exact de voorgeschreven dosis.

Jah Mason is een sing-jay die inmiddels een solide reputatie heeft opgebouwd in de reggae underground. De zanger/toaster kwam eind vorig jaar met zijn nieuwe opus Never Give Up, waarin hij als builder for righteousness zijn taak weer grondig vervuld.

De derde naam van line-up op 17 mei is van een opkomend talent. En dan bedoelen we opkomend als een storm. De 21-jarige Sheldon Campbell, oftewel Turbulence, is hard bezig om Jamaica's meest vooraanstaande dancehall deejay te worden. Turbulence heeft een uitstekend album uit, toerde al met Sizzla en heeft simpelweg het talent en de skills om groot te worden. MA 17.05 Junior Kelly, Jah Mason en Turbulence & Band Zaal open 20.00 uur
EUR 20,- excl. lidmaatschap

Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Sounds, Billboard Records

www.nighttown.nl / www.junior-kelly.com / www.jahmason.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --