Technische Universiteit Delft

Forumdiscussie Opel Fuel Cell Marathon
17 mei 2004 | 15.30 uur | Aula TU Delft

Met het initiëren van een unieke marathon dwars door Europa, maken General Motors (GM) en Opel zich op voor een niet eerder vertoonde duurzaamheids- en betrouwbaarheidstest van de door waterstof aangedreven "HydroGen 3". Op maandag 17 mei aanstaande houdt dit via een brandstofcel aangedreven prototype - gebaseerd op de Opel Zafira - een tussenstop bij de Technische Universiteit Delft. Hier zal in samenwerking met TU Delft en voor een publiek van studenten, vertegenwoordigers van diverse organisaties (overheid, NGO's, autobrancheorganisaties, bedrijfsleven, etc.) en pers een forumdiscussie plaatsvinden omtrent de stand van zaken en de vooruitzichten rond de brandstofceltechnologie/waterstofeconomie. Mede namens de TU Delft nodigen wij u van harte uit om bij dit evenement aanwezig te zijn.

In de forumdiscussie zullen experts van het GM Fuel Cell Development Center en TU Delft deskundigen op het gebied van waterstofbrandstofmotoren met elkaar en met het publiek in discussie treden. Het forum wordt ingeleid door GM experts, een TU Delft deskundige zal daarop reageren.

Indicatief programma
15.30 uur Ontvangst in Aula Technische Universiteit Delft
16.00 uur Start forumdiscussie
17.30 uur Einde programma, afsluitend hapje/drankje

Wij verzoeken u uiterlijk op donderdag 6 mei te laten weten of u gebruik wilt maken van de uitnodiging. Zo snel mogelijk daarna ontvangt u van ons het gedetailleerde programma tezamen met overige relevante gegevens.

Meer informatie?
Technische Universiteit Delft, meneer Maarten van der Sanden, T: 015 278 5454,
E: m.c.a.vandersanden@tudelft.nl,
W: www.tudelft.nl.


--------------------------------------------------
Maarten van der Sanden
Wetenschapsvoorlichter TU Delft
directie Marketing & Communicatie
tel.: 015 278 5454
fax: 015 278 1855
GSM: 06 20408176

---------------------------------------------------