Ingezonden persbericht


Persbericht

ALD Automotive gaat verhuizen

Hoofddorp, 13 mei 2004. ALD Automotive gaat verhuizen. Op 17 mei aanstaande opent de leasemaatschappij de deuren van haar nieuwe onderkomen. Het nieuwe hoofdkantoor, dat net als het huidige kantoor in Hoofddorp is gevestigd, biedt een nog betere bereikbaarheid en zichtbaarheid.

De nieuwe kantoorruimte ligt vlak langs de A4 en grenst direct aan Schiphol. De internationale uitstraling van het pand sluit prima aan bij het Europese karakter van de organisatie. Het nieuwe onderkomen is ruimer en is berekend op een verdere groei van ALD Automotive. Op dit moment heeft ALD Automotive Nederland circa 80 werknemers in dienst.

Ruim een jaar geleden kreeg ALD Automotive een nieuwe eigenaar, de Franse bankiersgroep Société Générale en veranderde de leasemaatschappij van naam. Vorige maand is de nieuwe algemeen directeur, Carel Bal, aangesteld. De verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor is daarmee het logische gevolg van een aantal belangrijke interne wijzigingen.

Carel Bal, algemeen directeur: "Het doet mij bijzonder goed de medewerkers in het nieuwe pand een prettige, stimulerende werkomgeving te kunnen bieden. Een nog beter passende omgeving voor onze innoverende producten en optimale klantenservice".

De nieuwe adresgegevens:
Hoeksteen 60

2132 MS Hoofddorp

Telefoon 020 658 70 00


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 500.000 voertuigen en 3.000 werknemers in 20 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)23 569 44 44 (per 17 mei: +31 (0)20 658 70 00) E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com

---- --