AutoRai

17-5-2004

Skoda Superb voor modeljaar 2005 nog aantrekkelijker

Alleen maar goed nieuws voor kodas topmodel de koda Superb. Om te beginnen zijn de Comfort en Elegance uitvoeringen van de Superb tijdelijk zonder meerkosten leverbaar met een Tiptronic automatische versnellingsbak ter waarde van 2.800,-.

Snelle kopers kunnen verder profiteren van twee bijzondere, tijdelijke actiepakketten met honderden euros voordeel. Bovendien blijven de basisprijzen van de Superb voor het nieuwe modeljaar dezelfde als voor 2004. Daarmee is er al een Superb vanaf 26.390,- (Classic 2.0 85 kW).

Voor het modeljaar 2005 heeft de uitrusting van de Superb enkele detailwijzigingen ondergaan. Zo is de in delen (1/3 2/3) neerklapbare achterbank voortaan op alle uitvoeringen standaard. In de Comfort uitvoering zijn sierlijke chromen sierlijsten aan de onderkant van de portierramen inbegrepen. Verder is er met ingang van het nieuwe modeljaar onder meer een nieuw type lichtmetalen velg leverbaar (X-tended, 7J x 17) en zijn er twee lakkleuren nieuw in het assortiment (Flamenco Red en Dynamic Blue).

Unieke Tiptronic actie
Aanzienlijk voordeel biedt koda met de tijdelijke Tiptronic actie. Kopers van een Superb in Comfort of Elegance uitvoering kunnen kiezen voor een gratis Tiptronic intelligente automatische versnellingsbak ter waarde van 2.800 euro. Op de Classic uitvoeringen is de Tiptronic tijdelijk flink in prijs verlaagd tot 1.495,-.

Twee actiepakketten
Er is nog meer Superb voordeel in de vorm van twee speciale, tijdelijk leverbare, actiepakketten. Het eerste Superb actiepakket heeft betrekking op de Classic uitvoeringen: het pakket Klimaat & Interieur. Daarin is inbegrepen een aantal lederaccenten in het interieur en een Climatronic airconditioning. In totaal vertegenwoordigen deze ingrediënten een waarde van 740,-, maar de klant betaalt slechts 295,-; een voordeel van 445,-.

Het pakket Zicht & Warmte is verkrijgbaar op de Comfort uitvoeringen van de Superb. Het omvat verwarmbare voorstoelen, bi-xenon koplampen met koplamphoogteverstelling en geïntegreerde koplampsproeiers. De pakketwaarde bedraagt 1.770,-, maar de koda-dealer rekent er slechts 695,-voor; een voordeel van

1.075,-.

De koda Superb modeljaar 2005 is vanaf 24 mei aanstaande leverbaar.