Ingezonden persbericht


Internet Security Systems levert nu ook hoogwaardige Managed Protection Services voor MKB

'Best Managed Security Services' Award onderstreept de kracht van Managed Security Services van ISS

Capelle a/d IJssel, 17 mei 2004 - Internet Security Systems heeft zijn Managed Security Services nu ook afgestemd op de groeiende behoefte aan informatiebeveiliging van kleine en middelgrote bedrijven. Deze dienst is de nieuwste uitbreiding op het complete aanbod Managed Protection Services van ISS, dat als enige een 'geld terug'-garantie biedt.

De oplossing voor het MKB richt zich op bedrijven met vijf tot 2.000 medewerkers, die over onvoldoende capaciteit, budget en expertise beschikken om de toegenomen complexiteit van internetbedreigingen het hoofd te bieden. Voor 300 euro per maand - dit is ongeveer de helft van de kosten van een standaard managed firewall-dienst - biedt ISS een firewall, gateway-antivirusbeveiliging, intrusion prevention, web-filtering en e-mailbeveiliging met gegarandeerde 24x7-bescherming. In tegenstelling tot service providers die het beheer van beveiligingsapparatuur als uitgangspunt nemen, richt ISS zich op daadwerkelijke bescherming met gegarandeerde, op prestaties gebaseerde Service Level Agreements (SLA's).

"Onze MKB-klanten hebben niet de tijd, de middelen of het budget om alle aspecten van beveiliging te beheren om de bedrijfsactiviteiten online te houden", zegt Jos Nijsen, Country Manager Nederland bij ISS. "Eenvoudig gezegd willen deze ondernemers schadelijke activiteiten en verkeer buiten hun netwerk houden, of het nu gaat om spam, hackers of wormen. Met deze dienst hebben bedrijven voor minder dan vijf procent van de kosten voor een eigen beveiligingsexpert gegarandeerd 24x7-bescherming. Daardoor kunnen ICT-medewerkers zich volledig concentreren op hun kerntaken."

De kracht van de Managed Security Services van ISS wordt onderstreept door de toekenning van de 'Best Managed Security Services' Award tijdens de SC Magazine Global Awards 2004 in Londen. De onderscheidingen worden toegekend aan bedrijven die met hoogwaardige technologische oplossingen actief zijn in de beveiligingsmarkt. De jury van dit evenement bestaat uit meer dan 100 beveiligingsprofessionals uit de gehele wereld.

Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico´s voor meer dan 11.000 klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.