Belgacom

Business Package Easy: een eenvoudig tarief voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen.

Proximus lanceert vandaag Business Package Easy, een eenvoudig en voordelig tarief voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen die bereikbaar willen zijn maar zelf niet zo vaak bellen. Met Business Package Easy betalen de gebruikers één prijs per minuut zonder onderscheid tussen het netwerk of het tijdstip.

Proximus biedt onder de term Proximus Mobile Business Solutions zijn zakelijke klanten een waaier van diensten die hen helpen om hun kosten onder controle te houden en hun productiviteit te verhogen. De businesstarieven passen onder de eerste pijler en bieden verschillende tariefplannen die afgestemd zijn op hun professionele gsm-gebruik. Zo is er Mobile Group voor wie twee of meer SIM-kaarten heeft. Voor wie één gsm gebruikt en vaak belt is er Business Package.

Sinds vandaag is er ook Business Package Easy, een eenvoudig en voordelig tarief voor wie bereikbaar wil zijn maar zelf niet zo vaak belt. De gebruiker betaalt één prijs per minuut die geen onderscheid maakt tussen het netwerk of het tijdstip.

Voor Business Package Easy betaalt de gebruiker een maandelijks abonnement van EUR 18 (excl. BTW), 60 minuten bellen naar wie of waar hij maar wil inbegrepen (uitgezonderd oproepen naar speciale nummers). De minuten die niet worden opgebruikt, kunnen éénmaal worden overgedragen naar de volgende maand. Vanaf de 61ste minuut betaalt de klant EUR 0,175 (excl. BTW) per minuut.

Business Package Easy omvat de gratis optie ProxiComfort en ProxiClub for Business. ProxiComfort staat voor gebruiksgemak: de gebruiker kan twee oproepen tegelijkertijd behandelen. Zo hoeft hij geen enkele oproep meer te missen en kan hij ook zelf een tweede oproep maken als hij al in gesprek is. Bovendien krijgt de gebruiker de mogelijkheid om gratis toe te treden tot ProxiClub for Business, het punten- en voordelenprogramma voor de business-klanten van Proximus.

Informatie voor de pers:
Jean-Luc Van Kerckhoven - 02 205 47 19
Frédérique Verbiest - 02 205 27 56
0476 60 60 10 - e-mail: press@proximus.net
Op 31 december 2003 telde Proximus 4 201 000 actieve klanten (1 759 000 abonnees en 2 442 000 Pay&Go-gebruikers). Proximus, de marktleider voor mobiele telefonie in België, is voor 75% eigendom van de Groep Belgacom en voor 25% van Vodafone. Belgacom is opgenomen in de notering van de Eerste Markt van Euronext Brussels, onder "BELG".


* Voor Proximus is een actieve klant de houder van een mobiele telefoon die in de loop van de laatste drie maanden een oproep heeft ontvangen of tot stand gebracht of een sms heeft verstuurd of ontvangen.