Grafinet


Persbericht

Zutphen, mei 2004

Nú: IDEM Digital promotiemateriaal bij Bührmann-Ubbens

Nadat Bührmann-Ubbens als eerste groothandel in Nederland het vernieuwde IDEM Digital voerde, heeft ze nu ook een fraai IDEM Digital Infopack beschikbaar. In het Infopack treft u meer productinformatie, digitaal bedrukte sets van het nieuwe IDEM Digital en een aantal blanco sets om zelf te proberen.

Het nieuwe IDEM Digital is uniek doordat het de officiële aanbeveling van HP INDIGO voor de HP INDIGO 1000 en 3000 series heeft. Verder is IDEM Digital succesvol getest op vele machines van Xerox, Heidelberg, Océ en verschillende andere (desktop)printers en/of lasersystemen.

IDEM Digital zet de nieuwe standaard voor verwerking op digitale apparatuur. Het heeft een betere tonerhechting en een scherpere printkwaliteit. Bovendien is gebruik gemaakt van natuurlijke componenten, waardoor de levensduur van de apparatuur wordt verlengd. Het nieuwe IDEM Digital is vriendelijk voor rubberrollen en laserdrums. Door een hogere stabiliteit en de gebruikte componenten is een storingsvrije verwerking, zelfs bij zeer grote aantallen, nog beter gegarandeerd.

Bührmann-Ubbens heeft het complete assortiment IDEM Digital op magazijn liggen: CB, CFB, CF, 5 tinten, A4 (incl. voorvergaarde sets) en 32x45.

Voor meer informatie of een Infopack kunt u contact opnemen met Bührmann-Ubbens, tel: (0575) 598 888, email: papier@bup.nl


---