Grafinet


Havenweg 1
5145 NJ Waalwijk

Tel. +31 (0)416 569400
Fax +31 (0)416 344355

E-mail info@itwfoils.nl
www.itwfoils.com

Tijdens Drupa 2004 introduceert ITW Foils met trots een vijftal nieuwe foliekwaliteiten.

Het betreft 2 verschillende kwaliteiten kouddrukfolie. Een kwaliteit voor de roll-to-roll zelfklevende labelindustrie en een unieke kwaliteit kouddrukfolie die inline op off-set machines gedrukt wordt. Verder introduceert ITW Foils een nieuwe lijn holografische warmdrukfolie.

Op het gebied van pigmentfolie is volgens geheel nieuwe technologie de foliekwaliteit GPX ontwikkeld. Deze multifunctionele folie is naast vele kodeertoepassingen ook uitermate geschikt bevonden ter vervanging van een groot aantal andere warmdrukfolies.
Daarnaast heeft ITW Foils een nieuwe grafische folie aan hun programma toegevoegd, de KP-kwaliteit. Deze folie is geschikt voor het succesvol bedrukken van diverse UV-lakken en UV-inkten, materialen die tot dusver zeer moeilijk met warmdrukfolie bedrukbaar waren. De folie is bovendien alcoholbestendig en off-set overdrukbaar.

ITW Foils zal tijdens de Drupa met vele specialisten aanwezig zijn om geĂŻnteresseerden hierover meer informatie te verstrekken. Op de stand van Drupa is tevens een demonstratie te zien van de nieuwste Starfoil.
---