Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, maandag 17 mei

Alkmaar 17-05-2004 - 13.53 uur

Gestolen auto teruggevonden
Castricum, zondag 16 mei 2004.
Op zondagmiddag belde een inwoonster van Castricum dat er sinds enkele dagen een personenauto in haar buurt geparkeerd stond waarvan de bedrading los hing. Onderzoek leerde, dat de auto op 12 mei gestolen was in Beverwijk. De eigenaar van de auto werd door de politie in kennis gesteld.

Inbraak in strandpaviljoen
Castricum, zondag 16 mei
Op zondagavond, omstreeks 21.30 uur trof een getuige drie meisjes (17 en 18 jaar oud en afkomstig uit Heiloo, Castricum en Limmen) aan bij een strandpaviljoen aan de strandslag Castricum. De meisjes bleken bier, chips en wijn uit het restaurant te hebben ontvreemd. De getuige belde direct de eigenaar van het paviljoen. Beiden hielden de verdachten ter plaatse tot ze door de politie konden worden ingerekend. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Gewond door brandende frituurpan
Alkmaar, zondag 16 mei 2004.
Op zondagavond omstreeks 22.20 uur had een 25-jarige bewoner van de Melis Stokelaan in Alkmaar nog even de frituurpan op het gas gezet. Het vet vatte echter vlam. Toen de man de vlammen wilde doven met een theedoek, vatte deze ook vlam. De man liep hierbij 2e- en 3e-graads brandwonden op.

Gestolen auto uitgebrand
Heerhugowaard, maandag 17 mei 2004.
Op maandagmorgen omstreeks 01.00 uur werd in een sloot langs de Titanialaan in Heerhugowaard een Opel Kadett personenauto aangetroffen. De auto stak half boven water en bleek geheel te zijn uitgebrand. Bij de auto werden geen personen aangetroffen. De auto bleek op zondagavond te zijn ontvreemd vanaf de Steigerdijk in Heerhugowaard.