Politie Zeeland


Z-4799-2004 TWEE AUTO'S TOTAL LOSS BIJ AANRIJDING


Bij een aanrijding op de kruising Molenweg/Groeneweg in Zaamslag raakten maandag rond 10.30 uur twee personenauto's total loss.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen reed over de Groeneweg en verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan een van links komende personenauto, bestuurd door een 53-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De 28-jarige vrouw liep bij de aanrijding een pijnlijke knie en heup op, de 53-jarige vrouw had een pijnlijke nek. Beide vrouwen zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.


O-4800-2004 BOMEN VERNIELD


Op de Oost Westweg in Wissenkerke zijn afgelopen weekend een tiental bomen vernield.
De bomen waren aan de onderzijde afgebroken. Schade bedraagt een paar honderd euro.


O-4801-2004 AANRIJDING


In Kruiningen vond maandag rond 12.45 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een brommobiel.
Een 75-jarige automobiliste uit Krabbendijke reed over de Oude Rijksweg en verleende op het kruispunt met de Zanddijk geen voorrang aan een van links komende brommobiel, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. De 75-jarige vrouw kwam met de schrik vrij, de 43-jarige vrouw werd ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.


W-4802-2004 MISHANDELING

Een 44-jarige vrouw uit Vlissingen is in de nacht van zondag/maandag in een café in haar woonplaats aangehouden voor mishandeling.
De vrouw wordt ervan verdacht in het café een 43-jarige plaatsgenoot met een kapot bierflesje op het hoofd te hebben geslagen. Hij liep hierbij een gezwollen oog op en een snee in zijn gezicht die in het ziekenhuis moest worden gehecht. Waarom de vrouw de man mishandelde is nog niet bekend. De vrouw is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


W-4803-2004 WONINGRUIT VERNIELD


Van een woning aan de Baljuwlaan te Middelburg is maandag rond 00.10 uur een ruit vernield.
Schadebedrag is niet bekend.





Politie Zeeland