Ingezonden persbericht


Amsterdam, 17 mei 2004
PERSBERICHT
CUSHMAN & WAKEFIELD HEALEY & BAKER

NIEUWE VASTGOEDADVISEUR VAN PROCTER & GAMBLE

Procter & Gamble (P&G) heeft vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B) aangesteld voor al hun vastgoedmakelaardij en -advies in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

De activiteiten van P&G strekken zich uit over 3 miljoen m' oppervlakte in heel EMEA. Deze oppervlakte is deels eigendom en deels gehuurd, en bestaat zowel uit kantoren als uit bedrijfsruimten.

C&W/H&B wordt vastgoedadviseur voor meer dan 100 sites verspreid over 43 landen, van Casablanca in Marokko tot Johannesburg in Zuid-Afrika en tal van West- en Oost-Europese locaties.

Paul Brouwers, Associate van C&W/H&B België wordt gedetacheerd op het regionale kantoor van P&G EMEA in Strombeek-Bever, een buitenwijk van Brussel. Hij zal samen met het P&G vastgoedteam alle EMEA vastgoedopdrachten coördineren.

C&W/H&B is aangesteld na een uitgebreid selectieproces waaraan meerdere vastgoedadviseurs deelnamen. De opdracht van C&W/H&B bestaat uit de pro-actieve evaluatie van de vastgoedportefeuille en de optimalisatie van het gebruik van het vastgoed van P&G in EMEA.

Baldwin Poolman, Partner bij C&W/H&B in Nederland zegt:'Veel bedrijven kijken naar de mogelijkheden om hun vastgoedportefeuille optimaal te gebruiken en naar mogelijkheden om het toegevoegde waarde te geven, zowel voor zichzelf als voor aandeelhouders. Door hier vakkundige ondersteuning voor in te huren kunnen zij zich concentreren op hun 'core business'. De opdracht die wij nu hebben gekregen van P&G is daar een voorbeeld van.'



Ingezonden persbericht