Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen 17-05-2004

Politie neemt auto in beslag
HAVELTE Vanmorgen nam de politie de auto van een 21-jarige man uit Uffelte in beslag. De man werd rijdend aangetroffen op de Nieuwe Ruiterweg. Tijdens controle bleek de man geen rijbewijs te hebben, de auto onverzekerd te zijn en de Apk verlopen te zijn.

Diefstal dieselolie uit vrachtauto
EELDE Een 35-jarige bestuurder van een vrachtauto ontdekte vanmorgen dat er dieselolie uit zijn vrachtauto was gestolen. De man had zijn vrachtauto aan de Legroweg geparkeerd. Het gaat om ongeveer 250 liter diesel.

Inbraak in drogisterij
ANNEN Tussen afgelopen zaterdag 1700 uur en vanmorgen 10.00 uur is er ingebroken in een drogisterij aan de Zuidlaarderweg. Er werd een grote hoeveelheid sigaretten buit gemaakt.

Dief compressor aangehouden door eigenaar
De Punt Vanmiddag ontdekte een bewoner aan de Ydermade dat een man bezig was om zijn compressor te stelen. Hij zag dat een 19-jarige uit Zuidlaren afkomstige man bezig was om een compressor achter op zijn fiets te tillen. De compressor had deze man bij de bewoner van het erf gehaald. De man werd aangehouden en kreeg een dagvaarding.

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot woensdagmiddag 17.00 uur as. Tel. 06-52528707. info@politie-drenthe.nl