Gemeente Ambt Montfort


Verkoop bij inschrijving

De gemeente Ambt Montfort maakt bekend dat de mogelijkheid wordt geboden tot inschrijving voor de aankoop van:

diverse kavels cultuurgrond, gelegen te Echt, Posterholt, St. Odiliënberg en Montfort

INSCHRIJVING: is alleen mogelijk middels een bij de gemeente Ambt Montfort, Schaapsweg 20, 6077 CG St. Odiliënberg (tel. 0475-538873, mevrouw V. Hees) of bij Notariaat Joosten & Schroyen, J. Kennedylaan 12, 6077 BD St. Odiliënberg (tel. 0475-537440, Mr. W. Joosten) verkrijgbaar inschrijfformulier, hetwelk dient te worden ingeleverd op de

ZITTING: te houden op maandag 7 juni 2004 om 15.00 uur ten kantore van voornoemd Notariaat;

AANVAARDING: vrij van huur en gebruikersrecht (behoudens eventuele jachthuur), direct na

BETALING: van de koopsom, welke moet geschieden binnen één maand na gunning door het college van B&W of zo dit gelegen is na de gunningsdatum binnen één maand nadat koper in kennis is gesteld dat de bodem geschikt is voor het voorgenomen bodemgebruik (cultuurgrond). De overdrachtsbelasting dient door koper te worden voldaan direct bij de gunning. Indien de koper landbouwer is en een beroep kan doen op de vrijstelling van overdrachtsbelasting (bijvoorbeeld: op grond van artikel 15 lid 1 q Wet op belastingen rechtsverkeer), dient bij gelegenheid van de openbare zitting de voor de aanvrage vereiste bescheiden te worden overhandigd.

LASTEN: alle zakelijke lasten (waaronder ruilverkavelingsrente) komen voor rekening van koper vanaf 1 januari 2005.

VOORWAARDEN: van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden voor Veiling bij Inschrijving van Onroerende Zaken, gedeponeerd bij voornoemd Notariaat, alsmede de voor deze verkoop vastgestelde Bijzondere Voorwaarden, gegadigden worden verzocht deze voorwaarden in te zien. Deze voorwaarden, samen met informatie omtrent de omschrijving van de betreffende percelen, grootte en ligging (inclusief kaarten), zijn verkrijgbaar bij de gemeente Ambt Montfort of Notariaat Joosten & Schroyen.

INLICHTINGEN: via de gemeente Ambt Montfort Schaapsweg 20 St. Odiliënberg.