Stadsdeel Zeeburg

Cyber.doc gaat weer van start!

In samenwerking met het ROC Zeeburg organiseert Cybersoek ook dit jaar weer het speciale project voor jongeren: Cyber.doc.

Een groep van rond de acht jongeren tussen de 14 en 16 jaar maakt onder professionele begeleiding een 15 minuten durende Cyber.doc over een onderwerp naar eigen keuze. Gedurende ruim 2 maanden komt de crew eenmaal per week bijeen in Cybersoek.

Met dit programma wil Cybersoek jongeren van de praktijkgroepen van het ROC Zeeburg de kans geven hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te uiten. Het uiteindelijk doel hiervan is een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbeeld, respect en vertrouwen van deze jongeren.

Persoonlijke ontwikkeling
Cybersoek is uniek in de manier van investeren in mensen: er is constant aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen, jongeren en volwassenen die een bezoek brengen aan Cybersoek. Het leren staat centraal en de computer is het middel. Het combineren van ICT met face-to-face contacten maakt het mogelijk direct in te spelen op de behoeften en vraag van individuele bezoekers.

Nieuwsgierig naar andere activiteiten van Cybersoek? Kijk op de website van Cybersoek.