2e persbericht van maandag 17 mei 2004

Eindhoven 17-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersongeval

Een 21-jarige Eindhovense vrouw is maandagmorgen rond 10.20 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Kleine Berg en Grote Berg. De vrouw was met de fiets. Ze kwam uit de richting van de Grote Berg en is vermoedelijk bij rood licht de kruising overgestoken. Ze werd toen aangereden door een 42-jarige automobilist uit Eindhoven. Het slachtoffer is met hoofd- en beenletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Valkenswaard: Man gewond na schietpartij

Een 46-jarige man uit Valkenswaard is maandag rond 9.10 uur gewond geraakt bij een schietpartij op het Binnenveld. Het slachtoffer stond op straat met een 29-jarig familielid te praten. Op een gegeven moment kwam er een auto de straat inrijden en de twee familieleden die op straat stonden te praten herkenden de bestuurder en liepen naar binnen. De bestuurder, eveneens een familielid, schoot verschillende keren met een vuurwapen op de woning van de 29-jarige man. Daarna reed hij verder. De 46-jarige man raakte gewond aan zijn arm, maar kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. Bij de schietpartij werden ook een ruit van een woning en een auto geraakt. De politie is op zoek naar de schutter, waarvan de identiteit bekend is. De schietpartij zou een gevolg zijn van een familieruzie.

Veldhoven: Fietster gewond bij verkeersongeval

Een vrouw van 52 uit Veldhoven is maandagmorgen rond 7.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Traverse. De vrouw was met de fiets en stak de busbaan en daarna de Traverse over. Ze verleende daarbij geen voorrang aan een auto die richting Eindhoven reed. Die auto werd bestuurd door een 36-jarige Veldhovense. De fietster werd met hoofdletsel en beenbreuken naar het ziekenhuis gebracht.