AFVALGIDS

Afvalgids.nl tekent overeenkomst met RNNShanks

Afvalgids.nl tekent overeenkomst met RNNShanks

Dit is een origineel persbericht.

Het afvalportal Afvalgids.nl en RNNShanks sloten op donderdag 13 mei j.l., tijdens de vakbeurs Afval & Recycling 2004 in Ahoy Rotterdam, een overeenkomst voor de profilering van RNNShanks op www.afvalgids.nl.
Onder grote belangstelling tekende RNNShanks directeur, de heer W.C.G. Lorié en Afvalgids directeur, de heer R. Verwaal de overeenkomst waarmee een langdurige samenwerkingsperiode tussen Afvalgids.nl, RNNShanks en haar leden van start is gegaan.

Afvalgids.nl is een populaire website waarop bedrijven via een onafhankelijke marktplaats antwoord krijgen op de vraag 'Welke afvalbedrijven zijn in staat mijn afvalstromen in te zamelen en te verwerken', deze te vergelijken op kwaliteitskenmerken en van de geselecteerde bedrijven de bijbehorende kosten op te vragen. Momenteel telt Afvalgids.nl een 37 tal aangesloten afvalinzamelaars en heeft de website in 2004 tot nu toe meer dan 18.000 maal een bezoeker en aanbieder bij elkaar gebracht.
Naast de marktplaats treft men ook informatie over toeleveranciers en wet & regelgeving op afvalgebied.

Recycle Nederland Netwerk onderhoudt met zestien geselecteerde, zelfstandige milieudienstverleners een landelijk netwerk voor het inzamelen en be- en verwerken van afval.
Dit Netwerk is gebaseerd op de samenwerking tussen regionale ondernemingen, waaronder de Shanks bedrijven, die daarmee opdrachtgevers, ook op landelijke schaal, van dienst kunnen zijn.

De samenwerking is ontstaan in 1991 en blijkt sindsdien steeds beter te voldoen aan de behoeften, zowel van opdrachtgevers die maatwerk verwachten, als van de deelnemende bedrijven die steeds beter op elkaar afstemmen.
Inspelend op de groeiende wens vanuit de markt naar een hogere servicegraad werd in 2003 besloten tot een nieuwe fase in de samenwerking.
In 2004 heeft dat geleid tot een nieuwe organisatiestructuur en de introductie van een nieuwe handelsnaam: RNNShanks.
---


----