Ingezonden persbericht

Kleine meisjes worden groot

AMSTERDAM, 20040118 -- Kent u WebBep.nl? WebBep.nl is de leukste voordeur voor secretaressen; een portaal voor (directie-)secretaressen, personal assistants, managementondersteuners en iedereen die met administratie te maken heeft. Via WebBep.nl blijft de secretaresse op de hoogte van het laatste nieuws en heeft ze gemakkelijk toegang tot andere interessante sites die met het secretaressevak te maken hebben. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplaats om in contact te komen met collega's. Ruim 3 jaar na de oprichting gaat WebBep.nl nu Live!


WebBep (een door Karin Bloemen verzonnen modernisme voor "Tiep Miep") is een site voor, maar vooral door secretaressen. Reacties en suggesties voor de site zijn altijd welkom. Als het mogelijk is, wordt de site aangepast aan de wensen van de bezoek(st)ers. Deze intensieve wisselwerking tussen WebBep.nl en haar doelgroep verklaart het succes; de site is al vele malen onderscheiden en is mateloos populair (150.000 Page Views per maand).

Via het forum op de site werd regelmatig gevraagd naar een ontmoeting met elkaar en met Annemarie van Hecke, de initiator van WebBep.nl. En na ruim 3 jaar is het zover! WebBep gaat live!

WebBep.nl Live! Event
Op dinsdag 18 mei 2004 ontmoeten de 'WebBeppers' elkaar in 5 sterren hotel "Grand Hotel Karel V" te Utrecht. De kern van de ontmoeting zal draaien om een kwalitatief hoogwaardige workshop, maar daarnaast is er uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken. Dat niet alleen secretaressen WebBep.nl een warm hart toedragen, blijkt wel uit de bedrijven die het WebBep.nl Live! Event sponsoren: Grand Hotel Karel V, HotDocs documentmanagement, Lyon & Partners Evenementen, Pluimen, HET KANTOOR, Flirtmanagement.com, Talent First, StarJob Secretaresse Uitzendbureau.

Kortom: Kleine meisjes worden groot!



Ingezonden persbericht