PERSBERICHT - 2004-05-07

Maleisië MICE roadshow in Amsterdam

Op dinsdag 18 mei vindt in het Hilton Hotel in Amsterdam een speciaal MICE evenement (MICE staat voor Meetings, Incentives, Conventions and Events) over Maleisië plaats. Bezoekers kunnen tijdens het programma kennis maken met Maleisië als unieke bestemming voor MICE gerelateerde initiatieven.

Het programma bestaat uit diverse onderdelen die alle over Maleisië als MICE bestemming gaan. Zo zijn er videopresentaties, wordt er gesproken door Tourism Malaysia en Malaysia Airlines en zijn er vertegenwoordigers uit de Maleisische MICE sector aanwezig, zoals hotels, congrescentra en andere aanverwante faciliteiten.

Er is tijdens een mini travel mart ook gelegenheid op individuele basis met deze personen van gedachten te wisselen. De avond wordt opgeluisterd door een Maleisische culturele dansgroep. Daarnaast worden gasten ook verwend met een heerlijk Aziatisch buffet.

Doel van de avond is Maleisië onder de aandacht te brengen als unieke MICE bestemming. Volgens Sam Appadurai van Tourism Malaysia kent Maleisië faciliteiten voor internationale congressen en tentoonstellingen die zich met gemak kunnen meten met de wereldtop. Het land heeft naast MICE-faciliteiten echter nog veel meer te bieden; van steden van wereldformaat en prachtige beach resorts tot absoluut ongerepte natuur, lieflijke guest houses en een enorme diversiteit aan Aziatische culturen.

De Maleisië roadshow vindt plaats op 18 mei in het Hilton Hotel in Amsterdam. Het programma start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

U kunt zich aanmelden via de fax: 0049 - 69 13 37 91 21, o.v.v. MICE Roadshow Amsterdam en voorzien van uw volledige naam- en adresgegevens.