Ingezonden persbericht


Utrecht, 18 februari 2004

3e Nationaal ICT Event in Utrecht

Innovatie + ICT = Hoofdprijs

Meld u nu aan voor de ICT Awards

Op dinsdag 18 mei 2004 vindt in Utrecht het 3e Nationaal ICT Event plaats. Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e-business in Nederland. Tijdens het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT gerelateerde awards uitgereikt. Ook u kunt bedrijven of projecten aanmelden voor een van de awards!

De awardcategorieën van het Nationaal ICT Event 2004 zijn:


1. De Broos van Erp-prijs
Bedoeld voor de meest succesvolle startende ondernemer (aanbieders en/ of gebruikers), die een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe media / ICT heeft ontwikkeld. Deze prijs bestaat uit een bedrag van 50.000 euro en is ingesteld door het Ministerie van Economische Zaken.


2. De Nationale ICT Award - categorie Grootbedrijf Prijs voor het meest doelmatige en/of innovatieve ICT-project, dat in het afgelopen jaar tot stand is gekomen in de categorie Grootbedrijf (meer dan 500 werknemers)


3. De Nationale ICT Award - categorie MKB
Prijs voor het meest doelmatige en/of innovatieve ICT-project, dat in het afgelopen jaar tot stand is gekomen in de categorie Midden- en Kleinbedrijf (minder dan 500 werknemers)


4. De Nationale ICT Award - categorie Overheid / non-profit Prijs voor het meest doelmatige en/of innovatieve ICT-project, dat in het afgelopen jaar tot stand is gekomen in de categorie Overheid / non-profit


5. De ICT Personality van het Jaar
De prijs voor de man of vrouw die zich het afgelopen jaar de bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de ontwikkeling en het imago van ICT in het Nederlandse bedrijfsleven.


6. De ICT Publieksprijs
De keuze van het publiek voor een bedrijf uit één van de eerste vier categorieën

Aanmelden
U kunt uw organisatie en/of ICT-project aanmelden voor één van de eerste vier award categorieën via de website www.ictevent.nl. Ook is het mogelijk om andere bedrijven/projecten aan te melden voor deze awards. Aanmelden kan tot 17 maart.

Procedure
Na aanmelding wordt de inzending beoordeeld. Een voorjury bepaalt per categorie de vier genomineerden, die op 22 maart bekend worden gemaakt. In de aanloop naar 18 mei wordt er in verschillende ICT-uitgaven aandacht besteed aan de genomineerde projecten en bedrijven, binnen het kader van de bijpassende thematiek / problematiek.

Tijdens het dagprogramma van het Nationaal ICT Event op 18 mei vinden er openbare juryzittingen plaats, waar de genomineerden per categorie zich presenteren en verdedigen voor de hoofdjury. Uiteindelijk worden tijdens een exclusief Awards diner de winnaars bekend gemaakt.

Kortom, alle reden om uw bedrijf of ICT-Project aan te melden voor een van de awards via www.ictevent.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de initiatiefnemers en partners,

Wim Bens
Directeur Media Plaza
Sylvia J.M. Roelofs
Directeur Nederland~ICT

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Nederland~ICT en Media Plaza en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met onze partners VNU Business Publications en VNU Exhibitions. Het Nationaal ICT Event wordt mede mogelijk gemaakt door: Oracle, Logica CMG, HP, PinkRoccade en Computer Associates.