Gemeente Waalwijk

Ik nodig u uit

Om mee te praten over de toekomst van de wijken Laageinde, Baardwijk en de Hoef
Op dinsdag 18 mei 2004,

Vanaf 19.30 uur Stadion RKC Waalwijk, Akkerlaan 2

Denkt u wel eens na over hoe uw wijk er over 5 jaar uit zou moeten zien?

Op 18 mei krijgen de bewoners van Laageinde, Baardwijk en De Hoef de kans om ideeën over hun wijk aan de gemeente Waalwijk kenbaar te maken. U bent bij deze uitgenodigd voor een `bewonersmarkt' op 18 mei aanstaande vanaf 19.30 uur in de VIP-ruimte van het RKC-stadion. Bent u daar nog nooit geweest: dan is dit een mooie gelegenheid. De ingang is bereikbaar vanaf de parkeerplaats aan de westzijde van het stadion. De koffie staat klaar en u kunt op de `bewonersmarkt' kennismaken met allerlei organisaties die iets voor u en met u willen betekenen in uw wijk.

Laat uw mening horen!

Tijdens de interactieve markt staan er verschillende stands in de zaal met ieder een eigen thema. Denk hierbij aan onder andere aan verkeer, veiligheid en wonen. Bij stands kunt u per thema uw ideeën kenbaar maken. Na de markt worden alle ideeën geïnventariseerd en verwerkt in een wijkontwikkelingsplan voor de komende jaren. Van de avond wordt een verslag gemaakt dat later wordt toegestuurd aan degenen die de presentielijst in het RKC-stadion hebben ingevuld.

Aanmelden

Aan alle woningen in Laageinde, Baardwijk en De Hoef zijn uitnodigingen verzonden. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen, vragen hebben zij ook een antwoordkaart ontvangen met het verzoek deze voor 10 mei aanstaande naar ons terug te sturen. Onder de aanwezigen wordt een flink aantal leuke prijzen verloot. U kunt zich ook opgeven door het invullen van het formulier hier onder.

Alle bewoners zijn welkom: jongeren, volwassenen en kinderen.

Met vriendelijke groeten

Barth van Eeten

wethouder