Ingezonden persbericht


Persbericht Unit 4 Agresso

Nu ook voor kleine klantordergestuurde productiebedrijven

Unit 4 Agresso toont voor het eerst Unit 4

Multivers Productie versie 2.0.5 op KOG Systems

KOG Systems ­ de Reehorst / Ede 18 en 19 mei.

Standnr. 8 in de Verdifoyer

Sliedrecht, 3 mei '04 ­ Tijdens de KOG Systems kunnen klantordergestuurde bedrijven voor het eerst kennismaken met Unit 4 Multivers Productie 2.0.5. Deze versie biedt naast nieuwe de modules Productconfigurator, MRP-berekeningen en Service & Onderhoud, nu ook een instapversie voor het kleinere bedrijf met een toepassing voor slechts drie gebruikers. Kleine en middelgrote productiebedrijven kunnen tijdens KOG Systems op aantrekkelijke wijze kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van Unit 4 Multivers Productie 2.0.5. Een bezoek aan de Unit 4 Agresso stand is speciaal voor hen daarom zeer interessant.

De nieuwe versie 2.0.5 van Unit 4 Multivers Productie

Deze versie beschikt over maar liefst drie nieuwe modules: Productconfigurator, MRP-berekeningen en Service en Onderhoud. Daarnaast is er bovendien een interessante koppeling met de KABA-klok 9510 mogelijk.

Met Productconfigurator kunnen gebruikers op een flexibele wijze producten en combinaties daarvan samenstellen.

Met de MRP-module kunnen verschillende multilevel-stukslijsten moeiteloos besteladviesoverzichten laten berekenen voor externe verwerking, artikelen op order en eenmalige artikelen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de behoeften op termijn, de minimum en maximum voorraad en hetgeen al besteld is of gereserveerd staat.

Met de Service- en Onderhoud-module wordt het gehele productieproces zo geïntegreerd tot één transparante informatiestroom. Dit zal leiden tot aantrekkelijke kostenbesparingen omdat onder meer productievoorraden en opslagkosten tot een minimum kunnen worden beperkt en alle relevante managementinformatie direct toegankelijk en up-to-date is.

De KABA-klok. zorgt voor urenverantwoording met behulp van barcodes en wandklokken. Het gaat hierbij vooral om tijdigheid en accuratesse. Door een directe verbinding met het informatieproces behoort handmatige controle en dubbele registratie van uren tot het verleden.

Nu ook groeipad voor kleinere bedrijven

Doordat zowel de nieuwe Unit 4 Multivers Productie versie als de KABA-klok 9510 tegen scherpe instapprijzen beschikbaar zijn, komen zij nu ook binnen het bereik van kleinere productiebedrijven. Daarmee kunnen zij op eenvoudige wijze hun bedrijfsvoering professionaliseren en krijgen ze tevens de mogelijkheid, hun dan geïntegreerde informatiestroom met de eigen organisatie te laten meegroeien.

Over Unit 4 Multivers Productie

Unit 4 Multivers Productie is speciaal voor kleine en middelgrote productiebedrijven. Klanten zijn vooral te vinden bij de metaal-, hout-, rubber- en kunststofverwerkende en producerende industrie; in de toeleverende industrie bij machine- en apparatenbouw bedrijven, de meubelindustrie, de interieurbouw, beton-, bouw-, maritieme productie en servicebedrijven.

Unit 4 Multivers Productie integreert administratieve en logistieke processen en ondersteunt op een efficiënte en doelmatige wijze gebruikers, die opereren in een sector waar snel reageren en flexibel inspelen op snel veranderende klantenwensen essentieel is.

Unit 4 Agresso MKB is een onderdeel van Unit 4 Agresso NV dat zich speciaal richt op het Midden en Kleinbedrijf. Kennis en behoeften van deze specifieke markt zijn voor deze divisie steeds maatgevend bij de verdere ontwikkeling van het producten- en dienstenaanbod. Ook met de verschillende organisatievormen in MKB-land wordt rekening gehouden. Zo kent Unit 4 Multivers lichte en zwaardere uitvoeringen, voor kleine en grotere organisaties binnen het MKB. Ook is er een speciaal pakket voor accountants. Alle pakketten vereenvoudigen en ondersteunen taken op gebied van productie, financiën, handel, logistiek, project- en relatiebeheer.

Informatie voor de pers:

Unit 4 Agresso MKB ­ Leon van Overdijk tel 0184 44 44 44

e-mail: leon.van.overdijk@unit4agresso.com