Ingezonden persbericht


SAS Forum Nederland

Dinsdag 18 mei a.s. 9.30 uur

Hotel Figi, Zeist

Volgende week dinsdag organiseert SAS Institute zijn jaarlijkse gebruikersbijeenkomst. Dit jaar staat het onlangs geïntroduceerde platform 9 centraal.Tijdens de bijeenkomst zullen gebruikers van SAS in Nederland, waaronder de Nederlandse Spoorwegen, Reaal en VoPak hun ervaringen met het SAS platform, activity based cost management en data quality toelichten. Frank Buytendijk, research vice president bij Gartner en Rick van der Lans, auteur van verschillende boeken over database management systemen zullen onder leiding van Peter Olsthoorn discussiëren over het business intelligence landschap in Nederland. Bert Broers de nieuwe managing director van SAS Nederland zal de bijeenkomst openen.

Over SAS9

Met het nieuwe platform kan elke medewerker, onafhankelijk van zijn positie in de organisatie, SAS-technologie gebruiken voor het maken van rapporten of analyses, zonder dat hij hiervoor speciale training, hulpmiddelen of toegang nodig heeft.

Dit is gerealiseerd door tools , toe te voegen aan de traditionele SAS-infrastructuur, Daarnaast is platform 9 veiliger en beter beheerbaar. SAS is hierdoor een van de weinige leveranciers die bedrijfsbrede gebruiksvriendelijke business intelligence oplossingen aanbiedt.

Programma

09:30 uur Dagopening Bert Boers Managing Director SAS Nederland B.V.

09:45 uur Presentatie Frank Buytendijk, Gartner Research

10:30 uur Pauze

10:45 uur Presentatie Rick van der Lans

11:30 uur Forumdiscussie Rick van der Land en Frank Buytendijk onder leiding van Peter Olsthoorn

11:50 uur Lunch

13:00 uur Presentatie Allan Russell, Senior VP Strategy, SAS International

Vanaf 14.00 uur Parallelsessies met presentaties over praktijktoepassingen SAS waaronder Vopak Chemicals, Nederlandse Spoorwegen en SANOMA. Demo´s van het nieuwe SAS9 platform.

Graag nodigen wij u uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden door deze email te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om op 18 mei afspraken te maken met de diverse woordvoerders van SAS, waaronder Allan Russell, Senior VP Strategy, SAS International, met klanten of met Rick van der Lans en Frank Buytendijk. Ook worden er demo´s gegeven van SAS9.

U ontvangt van ons dan een bevestiging en een routebeschrijving. Graag tot ziens op 18 mei aanstaande.

Met vriendelijke groeten,

Potters PR

Monique Potters
Tel: 0345-50 15 95 / 06-28 88 96 32

Email: monique(at)potterspr.nl