Gemeente Bergen op Zoom


De Maagd verspreidt brochure 2004-2005

De brochure valt via de huis-aan-huis verspreiding op de mat bij de inwoners van Bergen op Zoom en de aangrenzende gemeenten. Degene die een ja/nee- of nee/nee-sticker op de deur heeft of in een buitengebied woont kan zich opgeven voor de mailinglijst bij de administratie van De Maagd en ook via www.demaagd.nl Zij krijgen de brochure apart toegestuurd. Kaarten reserveren voor het nieuwe theaterseizoen kan via het abonnementenformulier in de brochure. Voor losse voorstellingen start de kaartverkoop op zaterdag 11 september om 10.00 uur aan de kassa Grote Markt.

Huis-aan-huis
De nieuwe theaterbrochure wordt van 19 t/m 21 mei huis-aan-huis bezorgd in de volgende plaatsen:

Bergen op zoom - Halsteren - Lepelstraat - Nieuw-Vossemeer - Steenbergen - de Heen - Dinteloord - Moerstraten - Wouw - Wouwse Plantage - Heerle - Hoogerheide - Woensdrecht - Huijbergen - Ossen-drecht - Putte - Tholen - Oud-Vossemeer - Sint Maartensdijk - Rilland - Kruiningen.

Sticker op de deur
Degene die een NEE/NEE sticker of een JA/NEE sticker op de deur heeft of buiten het verspreidingsgebied woont kan de brochure opvragen bij de administratie van De Maagd, tel: 0164-280500 of via de website: www.demaagd.nl. Ook liggen er op zaterdag 22 mei gratis exemplaren bij diverse afhaalcentra in de buurt. Deze staan op die dag vermeld in BN/De Stem.

Kaartverkoop
Voor het theaterseizoen 2004-2005 kan men vanaf het verschijnen van de brochure toegangskaarten bestellen via het abonnement (= minimaal 4 voorstellingen). Bestelformulier en toelichting bevinden zich in de nieuwe Maagdbrochure. Alle bestellingen die binnenkomen tot en met vrijdag 4 juni, 16.00 uur, maken evenveel kans op de beste plaatsen. Bestellingen die binnenkomen na 4 juni 16.00 uur worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
De eerste kaartverkoop voor losse voorstellingen vindt plaats op zaterdag 11 september vanaf 10.00 uur aan de kassa Grote Markt. Reserveren voor losse voorstellingen kan vanaf 14 september via de dagkassa of online via www.demaagd.nl