Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 18-05-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Tegen tram

NIEUWEGEIN- Op maandagmiddag raakte een meisje gewond na een ongeval met een tram. Omstreeks 17.10 uur stapte een meisje uit Nieuwegein uit de tram gelegen aan de Zuidstedeweg. Het meisje (gegevens onbekend) stak vervolgens de trambaan over en zag een tram, die aan de andere kant kwam aanrijden, over het hoofd. De trambestuurder trok aan de noodrem maar helaas werd met meisje aangereden. Ze raakte gewond en werd bij kennis vervoerd naar het ziekenhuis waar ze ter observatie is opgenomen.

Motorrijder onderuit

VIANEN- Op maandagavond raakte een motorrijder gewond. Omstreeks 21.40 uur reed een 31-jarige motorrijder uit Rotterdam over de Middelwaard. Vermoedelijk had de motorrijder een obstakel op de weg niet gezien en reed hier tegenaan. De motorrijder raakte gewond aan zijn sleutelbeen en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Brand in caravan

NIEUWEGEIN- Op maandagavond ontstond er brand in een caravan. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat een caravan in brand stond aan het Zuidstedeviaduct. De caravan was gestald onder een viaduct. Door de vlammen werd het viaduct licht beschadigd. Vermoedelijk is de brand aangestoken.

Vernielers aangehouden

NIEUWEGEIN- Op maandagavond werden twee vernielers aangehouden. Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie de melding dat een buschauffeur zou zijn geslagen door twee passagiers. Even daarvoor had de chauffeur gezien dat twee passagiers, 19 en 22 afkomstig uit Apeldoorn en Haren, een stoel hadden vernield. De chauffeur hield de deuren aan de Taludweg dicht zodat de twee niet de bus uit konden. In de bus ontstond er een worsteling waarbij de chauffeur een schram aan zijn arm opliep. De man wist vervolgens te vluchten. De politie werd gewaarschuwd en kon in de omgeving de vernielers aanhouden en insluiten voor verhoor.