AutoRai

18-5-2004

Maak kennis met smart tijdens de smart invasion tour

Natuurlijk bieden de smart centers in Nederland volop gelegenheid kennis te maken met het volledige modelprogramma van smart: de slimme en compacte smart fortwo en smart fortwo cabrio, de smart crossblade, de sportieve smart roadster en smart roadster cabrio en de nieuwste aanwinst, de smart forfour.

Maar tot 6 juni aanstaande kan men ook op een andere manier met smart kennismaken, en wel tijdens de smart invasion tour.

De smart invasion tour doet tijdens de tourneeperiode vele grote steden en populaire locaties in ons land aan. In totaal omvat de tourkaravaan maar liefst 20 smarts: het ene invasion-team rijdt met tien smarts door de stad of omgeving, het andere invasion-team is met tien smarts aanwezig op een druk bezochte locatie, meestal een winkelcentrum. Een speciaal promotieteam geeft informatie en belangstellenden kunnen via een antwoordkaart ook aanvullende documentatie aanvragen. Proefritten kunnen bij het dichtstbijzijnde smart center worden afgesproken.

De locaties die door de smart invasion tour worden bezocht zijn de grotere steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook de Keukenhof, kustplaatsen als Noordwijk, Scheveningen en Kijkduin, alsmede evenementen als de Pinksterraces op Zandvoort en het concert van René Froger in de Amsterdam Arena.