DUTCH WEB SERVICES BV

Eerste aanbieder voor gratis bellen met een adsl-verbinding

Gouda, 18 mei 2004 - Vanaf heden kunnen consumenten bij Dutch Web Services zowel voordelig bellen als supersnel internetten. In samenwerking met BBNed en TTG Netherlands biedt Dutch Web Service deze nieuwe dienst aan. Hiermee is zij de eerste Nederlandse internetprovider die Voice over DSL (afgekort 'VoDSL') voor de consumentenmarkt aanbiedt.

Deze nieuwe digitale dienst biedt veel voordelen. Met VoDSL bespaart de
consument aanzienlijk op zijn huidige telefoonkosten. De snelheid en kwaliteit van digitale telefonie is hetzelfde als de traditionele telefonie. De consument behoudt zijn eigen telefoonnummer en hoeft geen aparte apparatuur aan te schaffen. Met het eigen telefoontoestel belt de consument binnen het BBNed-telefonienetwerk gratis naar andere abonnees. Bellen naar binnenlandse en buitenlandse nummers, mobiele nummers en 0800/0900 nummers is tegen een zeer voordelig tarief. TTG Netherlands handelt het telefonieverkeer af, wat voor buiten het BBNed-netwerk is bestemd.

De consument ontvangt na het activeren van de aansluiting maandelijks online een overzichtelijke factuur. Op deze factuur wordt het telefoonverbruik gespecificeerd.

Door jarenlange ervaring met internet- en netwerktechnologie is Dutch Web
Services een ervaren partij. Hierdoor is zij in staat om nieuwe technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische diensten.

Voor meer informatie kunt u de website www.dutchweb.net bezoeken.