Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Richard van der Wal treedt toe als partner tot de InSearch Recruitment Groep

Utrecht, 18 mei 2004 - Richard van der Wal (42) is onlangs als partner toegetreden tot de InSearch Recruitment groep, het bureau voor werving en selectie van professionals binnen de B2B markt. Van der Wal zal zich bij InSearch voornamelijk richten op de werving van professionals voor zwaardere commerciële en management functies.

Met zijn jarenlange ervaring in de ICT-sector in diverse commerciële operationele en leidinggevende posities bij onder ander Hewlett-Packard, Rijnhaave, Syntegra, Axxent Information Services en Fujitsu Services brengt Van der Wal de nodige business ervaring binnen de gelederen van InSearch. Eric-Jan de Roode, Directeur bij InSearch: "De ervaring van Van der Wal zal voor onze relaties leiden tot het aantrekken van kandidaten die daadwerkelijk het verschil maken in de commerciële slagkracht van hun organisatie. In ieder geval kandidaten die het beoogde commerciële en management succes kunnen brengen."

Over InSearch
InSearch is een dynamische organisatie, primair gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals binnen de B2B markt. Uitgangspunt is dat commerciële medewerkers en management een belangrijke rol spelen in het succes van de organisatie, zowel vanuit het gezichtspunt van de organisatie als dat van klanten. InSearch levert de volgende diensten: Sales Recruitment, Sales Executive Search, Interim Sales Management, Sales Training en Employee Benefits. InSearch werkt onder andere voor SAP, BT, IBM, Equant, Danka, Network Associates en Nashuatec. Het werving- en selectiebureau is opgericht in 1998, is gevestigd in Utrecht en telt 10 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.insearch.nl.


---