CDG


CDG voor 3e achtereenvolgende kwartaal Citrix "CALC of the Quarter"
18-5-2004
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), marktleider op het gebied van "Access Infrastructure" oplossingen, heeft bekend gemaakt dat CDG Europe bv, een pan-Europese 'value add' distributeur, wederom de winnaar is van de CALC of the Quarter award voor het eerste kwartaal van 2004. Voor CDG is de prijs een bewijs van constante herkenning vanuit de leverancier dat CDG naast fysieke distributie ook op hoogstaand niveau aan actieve kennisdistributie doet. ("CALC": Citrix Authorized Learning Center)

"Een uitzonderlijke prestatie, om 3 keer op rij deze prestigieuze titel op het educatieve vlak te prolongeren, zeer indrukwekkend! Juist nu Citrix Systems samen met haar partners het kennisniveau van 'Access Infrastructure' verhoogt, is actieve kennisoverdracht voor Citrix Systems uitermate belangrijk. Goede educatie is voor zowel onze CSA partners (Citrix Solution Advisor) als voor eindgebruikers van groot belang. Het gaat namelijk om een bedrijfskritische omgeving en deze behoort optimaal geïmplementeerd en onderhouden te worden" , aldus Werner van Unen, distribution manager van Citrix Systems Benelux.

"CDG is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers in Europa. De mix van praktijkervaring en theoretische kennis is zeer belangrijk voor Citrix. CDG Europe heeft het in zich om ook in de toekomst een belangrijke educatieve rol te spelen, vooral op het gebied van de laatste ontwikkelingen".

Het CDG Education Centre is het kenniscentrum van CDG waar resellers en eindgebruikers praktijkgerichte trainingen kunnen volgen. In onze moderne trainingsruimten verzorgen gecertificeerde specialisten technische-en salestrainingen van onder andere Citrix, RES PowerFuse, Softricity, Expand Networks en Chip PC.