Gemeente Someren



* Rioolreinigen Someren

* Hondenuitlaatplaats Muldersweg opgeheven
Rioolreinigen Someren

Ieder jaar wordt een gedeelte van het gemeentelijk hoofdriool gereinigd. Dit jaar is een gedeelte van het riool in Someren-Dorp aan de beurt. Daarnaast wordt door de gehele gemeente de doodlopende gedeeltes van het riool gereinigd. De werkzaamheden zijn gestart op maandag 10 mei jongstleden. De bewoners van de straten waar het riool gereinigd wordt krijgen enkele dagen van te voren bericht. De totale werkzaamheden zullen ongeveer 5 weken duren.

Hondenuitlaatplaats Muldersweg opgeheven

Aan de Muldersweg heeft een tijdelijke hondenuitlaatplaats gelegen. Dit uitlaatterrein is komen te vervallen. Op dit moment worden er voorbereidingen getroffen voor de uitbreiding van Waterdael met nieuwbouw tot aan de Muldersweg.
De locatie die is opgeheven was een tijdelijke uitlaatplaats. In de tussentijd is er een groot terrein ter hoogte van de rotonde Witvrouwenbergweg/Roelslaan/Lage Akkerweg ingericht om honden te laten rennen en hun behoeften te laten doen.

Door het vervallen van de hondenuitlaatplaats aan de Muldersweg verwijzen wij de hondeneigenaren die hier gebruik van hebben gemaakt naar de volgende hondenuitlaatplaatsen:

* Uitlaatplaats naast het gemeentehuis;

* Uitlaatplaats aan de achterzijde van sporthal De Postel;
* Uitlaatterrein ter hoogte van de rotonde Witvrouwenbergweg/Roelslaan/Lage Akkerweg.

Hiernaast heeft u de mogelijkheid om de hond buiten de bebouwde kom uit te laten op plaatsen waar mensen hier geen overlast van ondervinden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton v. Oijen van de afdeling Gemeentewerken, tel. 0493-494888.

Terug naar boven