Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Plantronics introduceert storingsvrije headset voor mobiele telefoons

MET DE MOBIELE HEADSET M220 COMMUNICEERT U
WAAR EN WANNEER U MAAR WILT

DE M220 is uitgerust met de nieuwste ruisonderdrukkings-technologie, een spreekknop en stelt de gebruiker in staat handenvrij te communiceren tegen een betaalbare prijs

Hoofddorp, 18 mei 2004 --- Plantronics, marktleider in lichtgewicht headsets, introduceert de nieuwe mobiele M220 headset. De M220 is voorzien van een zachte, flexibele oorlus die aan beide oren kan worden gedragen en pakt uit met de nieuwste ruisonderdrukkingstechnologie om de geluidskwaliteit van de gesprekken te verbeteren.

De M220 is robuust en uitgerust met een reeks functies die inspelen op de eisen van de moderne gebruiker. Met een op de headset aangebrachte spreekknop kan de gebruiker een gesprek aannemen of afbreken. Dankzij de nieuwe ruisonderdrukkingtechnologie vallen achtergrondgeluiden weg en is de ontvangst duidelijker dan ooit.

Met de M220 kan de gebruiker bovendien functie 'stemgestuurd kiezen' van de meeste moderne gsm's activeren. Dit is bijzonder nuttig bij gebruik in de auto. De stemgestuurde kiesfunctie wordt geactiveerd door de spreekknop op de headset in te drukken en de naam van de gewenste correspondent uit te spreken. Het gesprek kan worden beëindigd door dezelfde knop nogmaals in te drukken.

"De M220 is een stijlvolle headset van uitstekende makelij. Hij is uitgerust met een reeks speciale functies, zoals een microfoon met ruisonderdrukking, die een brede markt zal aanspreken," zegt Gavin Sear, EMEA-manager mobiele producten bij Plantronics. "We ondervinden dat onze klanten steeds vaker op zoek gaan naar producten die de flexibiliteit en de vrijheid geven om de moderne technologie optimaal te benutten. Wij zijn ervan overtuigd dat de M220 inspeelt op die behoefte en tegen deze prijs verwachten wij dat hij een regelrechte hit wordt bij de mobiele gebruikers."

De M220 is nu leverbaar en kost euro 19,99, inclusief BTW. De headset is compatibel met de meeste telefoons van Nokia, Sony-Ericsson, Siemens, Samsung en Motorola.


---

Over Plantronics

Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht headset in 1962 en wordt vandaag de dag gezien als wereldmarktleider op het gebied van communicatieheadsets. Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt in films en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 20 landen. Er werken in totaal 2500 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.

Margriet Luttikhuizen

t: 00 31 (20) 421 05 65,

e: margriet@l-dj.nl

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties.