Ingezonden persbericht


BERICHT

Kahuna completeert portfolio met e-mail beveiliging Izemail

Amsterdam, 18 mei 2004 - Kahuna, een van de toonaangevende leveranciers van managed security oplossingen, breidt het portfolio uit met encryptie van e-mail en elektronische handtekeningen op basis van het product Izemail. Kahuna voorziet al in security op basis van firewalls, content scanning, anti-virus en netwerkbeveiliging. Daar komt nu de beveiliging van e-mailverkeer bij. Omdat mail eenvoudig afgeluisterd en/of vervalst kan worden, zijn bedrijven in toenemende mate op zoek naar middelen om e-mail te beveiligen. Met Izemail heeft Kahuna het beste product hiervoor binnengehaald.

Diverse financiële instellingen zijn de afgelopen tijd geconfronteerd met oplichting door vervalste e-mail berichten ( spoofing ). Izemail stelt organisaties in staat e-mail te versleutelen en te voorzien van een elektronische handtekening. Door het versleutelen wordt afluisteren onmogelijk en door de handtekening wordt spoofing en vervalsing van e-mail eenvoudig te herkennen.

Vertrouwelijkheid van e-mail is voor iedereen vanzelfsprekend, zegt Rhett Oudkerk Pool, ceo van Kahuna, maar je moet het wel waarborgen. En dan op een manier die voor de gebruiker transparant is. Izemail is zo gebruiksvriendelijk dat er geen technische belemmeringen meer zijn om e-mail goed te beveiligen. We voorzien een doorbraak in veilig e-mailverkeer .

Als softwareproducent willen we ons concentreren op productontwikkeling en marketing. We zien dat de markt zit te wachten op ons product. Met Kahuna kunnen we veel sneller de markt bereiken dan dat we dat alleen zouden kunnen. Kahuna heeft immers de klanten en de contacten, ze zijn succesvol in de markt van IT beveiliging zegt Christine Karman, ceo van Izecom, de makers van Izemail. Kahuna past gewoon heel goed bij ons .

Kahuna Groep

Kahuna ondersteunt organisaties met het onder controle brengen van informatiestromen. Vandaar het credo: CONTROL THE FLOW. Kahuna biedt snelle, veilige en altijd beschikbare technologie, specifiek gericht op werken op afstand, informatiebeveiliging, IP telefonie en eCRM. Kahuna onderscheidt zich doordat oplossingen altijd in de vorm van beheerde diensten worden geboden. De klant koopt dus geen complexe technologie maar toepasbare functionaliteit. Service en innovatie staan hoog in het vaandel. Kahuna is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1997 en gevestigd in Amersfoort. Kahuna heeft ongeveer 65 medewerkers in dienst. Kijk voor meer informatie op www.kahuna.nl.

Izecom

Izecom levert software voor e-mail beveiliging: Izemail. Door de focus op gebruiksvriendelijke software voor de professional (advocaat, arts, accountant, etc.) kiest een groeiend aantal bedrijven voor Izemail. Izemail werkt volgens de geldende e-mail beveiliging standaarden en is beschikbaar voor Outlook, Exchange, Notes en de meeste andere e-mailplatforms.