Gemeente Amersfoort

Centrum voor Natuur en Milieu Educatie, Landgoed Schothorst presenteert jaarverslag 2003

datum: 18 mei 2004

Vanaf 18 mei 2004 is het jaarverslag van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie, Landgoed Schothorst, op het internet (cnme.amersfoort.nl) beschikbaar. Uit oogpunt van kostenbesparing is er ook dit jaar voor gekozen het jaarverslag alleen digitaal beschikbaar te stellen. Diegenen die niet over internet beschikken, krijgen op verzoek het jaarverslag in sobere uitvoering op papier toegestuurd. Zij kunnen daarvoor met het CNME bellen (033 - 469 52 00).

2003: een roerig jaar
Voor het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie was 2003 in vele opzichten een onstuimig jaar. In Amersfoort maakten we van nabij het leed van de vogelpest mee. De hondenoverlast op het landgoed werd onder de aandacht gebracht, het Middeleeuws Erf verder uitgebreid en aan de eigen tentoonstelling Stapel op Stal met enthousiasme gewerkt. Ook dit jaar vonden vele bezoekers hun weg naar activiteiten zoals de Vikingweekenden, de jaarlijks terugkerende Natuur- en Milieumarkt, de tentoonstellingen en andere activiteiten.

Hard werken
Van oudsher heerst op Schothorst een hoog ambitieniveau onder de medewerkers. De medewerkers worden daarin bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Gezamenlijk maken zij het mogelijk het CNME te beheren en een educatief en recreatief programma te bieden.