Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 18 mei 2004

(

Warmond Parkeerverbod Zijldijk
Op de Zijldijk is vanaf heden een parkeerverbod van kracht. Hulpdiensten moeten te allen tijde doorgang kunnen hebben. De politie en de gemeentelijke opsporingsambtenaar zullen daarom met enige regelmaat parkeercontroles houden.

Voorhout Politie zoekt eigenaar gestolen snorfiets
De politie is op zoek naar de eigenaar van een gestolen snorfiets. Op zondag 9 mei jl. omstreeks 21.10 uur hield de politie een 15-jarige Voorhouter en een 16-jarige Noordwijker aan op de Nijverheidsweg. De jongens waren staande gehouden omdat de snorfiets niet voorzien was van een verzekeringplaatje. Na doorvragen verklaarden de jongens dat zij de snorfiets hadden gestolen. De snorfiets zou onafgesloten in de omgeving van de tennisbanen van Oosthout hebben gelegen. Echter tot op heden is de eigenaar van de snorfiets onbekend. De politie verzoekt de eigenaar contact op te nemen via telefoonnummer 0900 - 8844. Het betreft een blauwe Vespa, type Piaggio met framenummer 249088.

Boskoop/Waddinxveen (Pogingen)woninginbraken
In de avond van maandag 17 mei en de nacht van dinsdag 18 mei is ingebroken of geprobeerd in te breken in woningen in Boskoop en Waddinxveen. In bijna alle gevallen probeerde men of heeft men het cilinderslot van de voor- c.q. achterdeur geforceerd om binnen te komen. Bij twee woningen aan de Poelruit en één aan het Noordeinde is het gebleven bij een poging. Bij één van de woningen aan de Poelruit lukte het binnenkomen niet, omdat de deur op de knip zat. Bij twee woningen aan het Kruiskruid en het Noordeinde heeft men een portemonnee, gsm's en een handtas weggehaald. Ook de Ratelaar werd bezocht door inbrekers. Hier heeft men onder andere een fototoestel, geld en gsm's meegenomen. Het is niet bekend hoe men deze woning kon binnentreden.
Uit twee woningen aan het Noordeinde in Waddinxveen werden een portemonnee en een geldbedrag gestolen.
---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --