Politie Amsterdam-Amstelland

Vermiste vrouw
18-5-2004. De recherche van bureau Linnaeusstraat is op zoek naar de 31-jarige Anna AGYEI. De vrouw is op 28 april 2004 voor het laatst in Amsterdam gesignaleerd. Zij verliet toen omstreeks 11.00 uur het Flevohuis aan het Kramatplantsoen en is sindsdien niet meer gezien. De vermiste is psychotisch en heeft epilepsie. Zij heeft dringend medicatie nodig.

De vermiste Ghanese vrouw
De vermiste vrouw

Signalement (zie foto):

vrouw

leeftijd 31 jaar

Ghanese afkomst

lengte 170 à 175 cm

schoenmaat 40

gaaf gebit

stevig postuur, bol gelaat, bruine ogen

zwart kort gemillimeterd haar
loopt moeilijk
De vrouw houdt zich mogelijk op in de Ghanese gemeenschap in Amsterdam- Zuidoost. De politie verzoekt mensen die weten waar de vrouw verblijft of haar gezien hebben contact op te nemen met (020) 559 24 21.

---
Straatrovers gearresteerd
18-5-2004. Dinsdagmorgen rond half een arresteerden politieagenten op de Oudezijds Voorburgwal twee straatrovers. De verdachten, 34 en 44 jaar oud, zijn ingesloten.

Agenten zagen de twee mannen rennen over de Oudezijds Voorburgwal. Zij werden achtervolgd door een andere man. Het tweetal stapte ter hoogte van het Oudekerksplein in een taxi, die wegreed richting Damstraat. Eén van de agenten achtervolgde de taxi, terwijl de andere agent de man aansprak die achter de twee mannen aanrende. Die vertelde dat hij zojuist door hen was beroofd van een geldbedrag. Ter hoogte van de Damstraat werd de taxi aan de kant gezet en werden de daders gearresteerd. Het geldbedrag hadden zij nog bij zich. Dit kon aan het slachtoffer worden teruggegeven. Op het bureau bleek de 34-jarige verdachte ook nog een straf van zeven dagen uit te moeten zitten.
---