NVM

spacer

spacer

Persberichten

Nieuwegein, 18 mei 2004

Samenwerking NVM Bedrijfs Onroerend Goed met onderwijsinstellingen

De vakgroep Bedrijfs onroerend goed van de NVM heeft samenwerkingsafspraken gemaakt met onder meer Universiteit Nijenrode en de Amsterdam School of Real Estate. De voorzitter van de vakgroep BOG, de heer ing. M.A. Snijders, is zeer verheugd over de gemaakte afspraken. "In de vastgoedbranche merken we dat er steeds meer behoefte is aan een professionalisering van de dienstverlening. Als gevolg van deze samenwerking kunnen we een belangrijke bijdrage hieraan leveren".

Dit voorjaar verricht de vakgroep NVM Bedrijfs Onroerend Goed met medewerking van de Amsterdam School of Real Estate en onderzoeksbureau Strabo een groot nationaal (winkel)marktonderzoek. De mening van zowel de consument als van de winkelier staat hierbij centraal. De uitkomsten van het onderzoek presenteert de vakgroep tijdens het Nationaal Vastgoed Debat® op 11 oktober 2004. De organisatie van het Debat is tevens in handen van NVM BOG.

NVM BOG organiseert met de Universiteit van Nijenrode vervolgcursussen voor de branche in verband met de invoering van de IFRS accountancy standards. Prof. T. Berkhout begeleidt het project. In verband met de permanente educatie van NVM BOG-leden wordt samen met de Amsterdam School of Real Estate onderzocht welke nieuwe cursussen ontwikkeld kunnen worden. Zo is op 8 mei de cursus "Particuliere vastgoed beleggingsvehikels" gegeven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de persvoorlichtster van de NVM,
Thalia Luckel:
telefoon: 030-6085185
fax 030-6035468
internet: www.nvm.nl
e-mail: t.luckel@nvmorg.nl