Gemeente Albrandswaard


Persberichten

Slotbijeenkomst Ouderenproof

Albrandswaard Alle 50 plussers van Albrandswaard zijn persoonlijk uitgenodigd om de slotbijeenkomst van het project Ouderenproof bij te wonen. Deze bijeenkomst is dinsdag 18 mei a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in de Sporthal aan de Stationsstraat in Rhoon. Om iedereen in de gelegenheid te stellen deze bijeenkomst bij te wonen, vindt de slotbijeenkomst begin van de avond plaats.

Op initiatief van de gemeente Albrandswaard en de Stichting Welzijn 50
+ is zeven maanden geleden het project Ouderenproof van start gegaan. De inwoners van Albrandswaard die 55 jaar of ouder waren, konden in deze tijd meepraten over hun eigen leef- en woonomgeving. Dit gebeurde in de zogenaamde themawerkgroepen.
In deze werkgroepen hebben de ouderen en toekomstige ouderen hun visie en wensen uitgesproken over de themas: wonen, welzijn & participatie, dienstverlening en het thema zorg.

Het eindrapport, met de resultaten van deze inspanningen, wordt op 18 mei door de werkgroepen aan Wethouder Erwin de Jongh en de leden van de klankbordgroep aangeboden.
De wensen en aanbevelingen zullen de bouwstenen vormen voor het nog te realiseren integraal lokaal ouderenbeleid van de gemeente
Albrandswaard.