Politie Amsterdam-Amstelland

Wateroverlast door hennepplantage

17-5-2004. Zondagmiddag werd in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan een hennepplantage aangetroffen met circa 200 planten. De kwekerij veroorzaakte nogal wat wateroverlast in het pand. Het water liep langs de ramen naar beneden. Het plafond van de woning op de tweede verdieping stortte zelfs in.

---

In Opsporing Verzocht
logo opsporing verzocht
17-5-2004. In deze uitzending twee zaken uit onze regio. We vragen nogmaals uw aandacht voor de (inmiddels opgeloste) langdurige ontvoering van een Colombiaan en we zijn op zoek naar een "paashaas" die betrokken was bij een roofoverval op de Hagendoornweg in Amsterdam-Noord.
Kijkt u mee? Wellicht heeft u de tip waarmee deze zaak opgelost wordt. Lees meer...
Gordels om. Ook achterin

8-3-2004. Gordels zijn altijd verplicht. Ook achterin. Wilt u hierover meer weten, neem dan eens een kijkje op de "Daar kun je mee thuis komen". Ook Consument en Veiligheid heeft goede informatie over kinderzitjes- en stoeltjes.
Afgelopen weekend is een campagne gestart speciaal gericht op kinderen en het dragen van de autogordel op de achterbank: Goochem het gordeldier. Een aanrader.
Vrachtwagenchauffeur vermist

18-5-2004. Sinds maandag 10 mei wordt de 45-jarige vrachtwagenchauffeur Ton van der Tang uit Aalsmeer vermist. Hij verdween nadat hij vanuit Frankrijk met een lading elektronica naar Nederland reed. De eindbestemming was een locatie in Utrecht, daar zou hij zijn lading lossen. Van der Tang (zie onderstaande foto) is daar echter nooit aangekomen.

De vermiste chauffeur Van der Tang Ton van der Tang

De witte vrachtwagen van de firma Getru is in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 mei op de Nijverheidsstraat in Nijkerk leeg aangetroffen. Het kenteken van vrachtauto was BN-GJ-93. De bestuurderscabine leek te zijn doorzocht. Inmiddels is vastgesteld dat het voertuig daar op dinsdagmorgen 11 mei al stond. Tot op heden ontbreekt ieder spoor van de chauffeur Ton van der Tang en van de lading uit de vrachtauto.

Het rechercheteam heeft de volgende vragen:

Wie heeft vrachtwagenchauffeur Ton van der Tang (zie foto) nog gezien toen hij vanuit Frankrijk onderweg was naar Utrecht of op een later tijdstip?

Wie heeft de vrachtwagencombinatie gezien in België of Nederland tussen maandag 10 mei 2004 en dinsdag 11 mei 2004. Traject: Antwerpen-Breda-Utrecht-Nijkerk.
Getuigen kunnen telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (020) 559 39 06.
In Ter Plaatse
12-5-2004.
Deze week in Ter Plaatse
Dit keer komen een aantal zaken voor het voetlicht, waaronder een paar zeer ernstige. Zo tonen we u een tekening van de man die onlangs een vijfjarig meisje misbruikte in een portiek in de Postjesbuurt. Uw tip kan een doorbraak in deze zaak betekenen.
Daarnaast o.a. aandacht voor de langdurige ontvoering van een Colombiaan, een overval op een speelgoedwinkel in Amsterdam-Noord en de brandstichting van auto's in de Woutertje Pietersestraat, Orteliusstraat en Marco Polostraat. Mis het niet! Uitzendtijden
Woensdag om 18.25, 19.25, 20,25, 21.25 en 22.25 uur en donderdag om 8.25, 9.25, 10.25, 11.25, 13.25 en 17.25 uur.

Lees meer?
Geef uw mening
Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en geef uw mening.