Ingezonden persbericht


ROC van Amsterdam Airport

Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp

///PERSBERICHT///

Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam Airport slaat nieuwe weg in

Het Volwassenenonderwijs van ROC van Amsterdam Airport voert vanaf augustus 2004 een nieuwe opleidingentabel in. Deze opleidingentabel bevat competentiegerichte opleidingen voor Nederlanders en anderstaligen. Cursisten kunnen kiezen uit een aantal doelen, bijvoorbeeld het leren van Nederlandse taal gericht op opvoeden, werk of een vervolgopleiding. Het doel van de cursisten bepaalt de inhoud van de cursussen.

Iedere cursist van het Volwassenenonderwijs ontvangt bij de start van de cursus een zogenaamd portfolio. Hierin beschrijft de cursist wat hij al kan, wat hij wil leren en waarom. In dit portfolio worden bewijsstukken verzameld, dat de cursist het geleerde ook werkelijk in de praktijk kan toepassen.

Het Volwassenenonderwijs van ROC van Amsterdam Airport beschikt na de zomervakantie over een nog groter Open Leercentrum. Het Leercentrum wordt uitgebreid tot 75 leerplaatsen, waar cursisten tot 22.00 uur dagelijks gebruik van kunnen maken. Dit biedt de mogelijkheid om in eigen tempo en tijd te kunnen leren.

Het Volwassenenonderwijs is vertegenwoordigd op de Open Dag van ROC van Amsterdam Airport op vrijdag 4 juni 15.00-20.00 uur.

///EINDE PERSBERICHT///

ROC van Amsterdam Airport verzorgt opleidingen op het gebied van Luchthaven & Luchtvaart: Luchtvaartdienstverlening (grond)steward(ess), International Aviation Services (Luchtvaartdienstverlening in 1 jaar), Luchtvaartlogistiek, Vliegtuigonderhoudstechniek. Maar ook: International Business Studies, Internationale Handel & Groothandel, Detailhandel, Toerisme en Volwassenenonderwijs. Binnen NLC Bedrijfstrainingen worden bedrijfsgerichte maatwerkopleidingen en medewerkersgerichte trainingen aangeboden. Voor meer informatie over ROC van Amsterdam Airport: raadpleeg onze website www.rocva.nl/airport of neem contact op met Peter Proost, hoofd Algemene Zaken/PR 023 56 93 615.


---- --