Ingezonden persbericht

Expositie 'Walker City' aan Herengracht

Schilderijen van Nick Walker te zien bij Van Rossem Advocaten

AMSTERDAM, 20040518 -- Kunstenaar Nick Walker exposeert tot 18 juni bij Van Rossem Advocaten te Amsterdam. De expositie met de titel Walker City omvat schilderijen en tekeningen met niet-alledaagse stadsgezichten van Amsterdam. Nick Walker zoekt zijn inspiratie in vergeten steegjes en op minder voor de hand liggende plekken.


Walker City biedt een visuele wandeling door Amsterdam, met schilderijen die de stad van een geheel nieuwe kant laten zien. Van de Kalvertoren tot aan de energiecentrale aan de Hemweg, Walker doet op beide plekken nieuwe ideeën op voor zijn kunst. Zie ook www.walkercity.nl. De expositie is tot en met 18 juni 2004 te bezoeken op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur, bij Van Rossem Advocaten in het pand Herengracht 444 te Amsterdam.

Over Van Rossem Advocaten
Van Rossem Advocaten bestaat sinds 1991 en is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd te Amsterdam. Het kantoor biedt juridische dienstverlening aan bedrijven en particulieren. Van Rossem richt zich in het bijzonder op bedrijven in de ICT en kan daarom adequaat reageren op de snelle veranderingen in deze sector. Daarnaast zijn tevens de specialismen ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectuele eigendomsrecht en insolventierecht vertegenwoordigd. Voorts biedt het kantoor ook diensten op het gebied van mediation, legal audit en legal project management. Zie voor meer info ook de website: www.vanrossem.nl.




Ingezonden persbericht