Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht (op 16-05)

YYZ EN FROUKJE DE BOTH NAAR PODIUM

Hardenberg-, Woensdagavond 19 mei organiseert Popcentrum Podium in Hardenberg een Puur Hollandse Avond met Nederlandse sterren als: Jan Smit, Frank & Mirella en Henk Wijngaard. De zaal gaat open om 21.00 uur en het festival, dat onder leiding staat van Podiumpiratendeejay Hoempa Henk , start een uur later. De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar bij Boetiek De Blauwe Sjop Hardenberg, Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg en Popcentrum Podium in Hardenberg.

Vrijdagavond 21 mei is er een bijzondere concertavond als twee tributebands naar de Hardenbergse theaterzaal komen. Hoofdact is YYZ , de tributeband van wereldact RUSH. YYZ bestaat al elf jaar en wordt alom -en met name door de leden van Rush- erkend als een zeer belangrijk instrument om de Rush-vlag in Europa hoog te houden. De band speelt nummers van alle Rush-albums en doet dat op een werkelijk verbluffende manier. Met name Simon Fraser-Clarke, de gitarist van de band, is met je ogen dicht niet van Alex Lifeson te onderscheiden. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Nederlandse Journey-tributeband Another Journey . Deze tributeband bestaat grotendeels uit beroepsmuzikanten die zelf fan zijn van de beroemde Amerikaanse band Journey. De zaal is open vanaf 18.30 uur en de concerten beginnen om 19.30 uur.

Zaterdagavond 22 mei is Froukje de Both, een van Nederlandse meest gevraagde VIP-Deejays te gast in Popcentrum Podium. Froukje gaat samen met Linda Wagenmakers de hoofdrol spelen in de nieuwe musical: 'Love me just a little bit more'. In de musical zullen alle nummers van de Dolly Dots de revue passeren. Froukje en Linda zullen in het stuk samen op jacht gaan naar één man. Wie deze zéér fortuinlijke rol mag spelen, is nog niet bekend. In september 2004 gaat de musical in première. Of Froukje de Both muziek van de Dolly Dots gaat draaien is zaterdagavond in Podium te horen. Meer info op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.