Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

19-05-2004
Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen - Chaam maken bekend, dat zij verklaard hebben akkoord te gaan met de meldingen verandering inrichting op grond van artikel 8.19 Wet milieubeheer, ingediend door:
- 't Smidje, Galderseweg 94 te Galder ten behoeve van de inrichting aan Galderseweg 94 te Galder

- Waterschap Brabantse Delta, Postbus 5520 te Breda ten behoeve van de inrichting aan Nieuwveldweg (ong.) te Alphen.

De veranderingen leiden niet tot een andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan die de inrichting ingevolge de vergunning en de daaraan verbonden beperkingen en voorschriften mag veroorzaken.

De verklaringen, de meldingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie in dit blad gedurende zes weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086656) een alternatief tijdstip worden bepaald.

Ook na genoemde termijn liggen de stukken overigens nog ter inzage. Daarvoor gelden dezelfde plaats en uren van ter inzage ligging.

Binnen zes weken na de dag waarop de melding ter inzage is gelegd kan een ieder schriftelijk bezwaar indienen. Een bezwaar dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Willibrordplein 1 te 5131 AV Alphen NB. Degene die een bezwaar indient, kan gelijktijdig bij aparte brief verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
Indien bezwaar wordt gemaakt kan tevens een verzoek tot schorsing van de verklaring ingediend worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de raad van State, postbus 20019 te 2500 EA 's-Gravenhage.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen (telefoon 013-5086656). Tegen betaling van de kosten worden voor zover mogelijk afschrif-ten van de stukken verstrekt.