IPVIEW

Objecten bewaken en bedienen vanuit luie stoel

Moergestel, 19 mei 2004

Meemaken erbij zijn!

IPview introduceert professionele besturingssoftware voor bewakingscamera's als desktop oplossing.

Met Netcam Watcher Professional brengt IPview een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig softwarepakket dat is ontwikkeld om beeldmateriaal op te nemen en om IP camera's lokaal en interlokaal te kunnen bedienen en te bekijken. Door gebruik te maken van het internet kunnen zo panden, objecten en eigendommen bewaakt worden vanachter bijvoorbeeld een draadloze laptop.

Als desktopapplicatie is Netcam Watcher Professional onderscheidend van zware client-server applicaties in termen van eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijs. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van bestaande applicaties en structuren kan tevens flink bespaard worden op de aanschaf van dure hardwarecomponenten. Hiermee is 'IPbased' camerabewaking nu voor welhaast iedereen bereikbaar geworden.

Wat kan Netcam Watcher Professional?

Digitale videobeelden zijn eenvoudig te bewerken en/of te delen met anderen. NCW biedt bewegingsdetectie met maskeringsfunctie. Alarmen kunnen worden afgegeven in de vorm van een geluidssignaal, een optische indicatie of zelfs een e-mail berichtje. Met een complete administrators module kunnen camera's worden beveiligd door middel van een toegangscode. Camera's zijn programmeerbaar volgens onafhankelijke tijdschema's. En met een grafische zoekfunctie in de beeldenhistorie worden gekeken terwijl de opnames doorgaan.
Het zijn zo wat voorbeelden.

IPview maakt evenals IPphone en IPstream onderdeel uit van IPworld. Het is de missie van IPworld om producten en diensten op basis van IPtechnologie aan te bieden, die gericht zijn op het realiseren van kosten efficiency, gebruikersgemak en multi-inzetbaarheid.

Voor verdere informatie

IPview
Oisterwijkseweg 75a,
5066 XC Moergestel
De heer Erwin de Graaf
Tel: +31 13 5 800 800
Fax: +31 13 5 452 836
e-mail: e.de.graaf@ipview.nl
www.ipview.nl

19 mei 04 09:56