Gemeente Lisse

19-05-2004 Inloopavond verbetering woonomgeving Ooievaarstraat

Het straatbeeld in de Ooievaarstraat is om verschillende redenen aan verbetering toe. Om de woonomgeving in die straat (het gedeelte tussen de Waterhoenstraat en ´t Lange Rack) te verbeteren, hebben we een herinrichtingsplan opgesteld.

Bij het maken van het plan hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Vervolgens heeft de gemeenteraad de uitgangspunten opgesteld. Het plan voorziet o.a. in de aanleg van snelheidsremmende voorzieningen, het aanpassen en uitbreiden van de parkeervoorzieningen en het aanpassen van het groen, de verlichting en de speelvoorziening. Verder wordt ook de riolering in dit straatdeel vervangen. Tijdens een inloopavond kunt u het plan bekijken en meer informatie krijgen.

Inloopavond
Wij nodigen de bewoners en de overige belanghebbenden uit om het plan tijdens de inloopavond op woensdag 26 mei 2004 van 18.30 tot 20.30 uur in het gemeentehuis te bekijken. Op deze avond zijn diverse personen aanwezig om een toelichting op het plan te geven. Tevens kunt u uw opmerkingen over het plan deze avond of tijdens de nog komende inspraakperiode kenbaar maken. Hiervoor zijn inspraakformulieren beschikbaar.

Inspraakperiode
Het conceptinrichtingsplan ligt van 26 mei t/m 22 juni a.s. voor belanghebbenden ter inzage. U kunt het plan tijdens deze periode op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur inzien bij de afdeling Weg- en Waterbouw. In deze periode kunt u zowel schriftelijk als mondeling uw reactie op het conceptplan kenbaar maken. Deze opmerkingen worden bij de definitieve vaststelling van het plan betrokken.