Ingezonden persbericht


CommVault benoemt Dyon de Bruijne tot pre-sales consultant Benelux, Scandinavië en Italië

Technische ondersteuning van partners

Utrecht, 19 mei 2004 - CommVault Systems, leverancier van geïntegreerde enterprise-databeheeroplossingen, heeft Dyon de Bruijne benoemd tot pre-sales consultant Benelux, Scandinavië en Italië. In zijn nieuwe functie, die uiteindelijk geheel EMEA zal bestrijken, zal De Bruijne de partners van CommVault ondersteunen met technische informatie. Naast het up-to-date houden van de kennis van CommVault-oplossingen bij partners, assisteert De Bruijne bij het vertalen van klantenwensen naar technisch optimale oplossingen en het valideren van configuraties.

De Bruijne (39) was als pre-sales consultant de afgelopen tien jaar actief bij diverse projecten, zowel binnen het MKB als binnen grote internationale ondernemingen. Hij begon in 1990 als logistiek manager bij Hamilton Rentals, waar hij uiteindelijk als accountmanager verantwoordelijk werd voor het volledige assortiment Digital-verhuur. Hierna groeide hij bij PQR door naar de functie van pre-sales consultant op het gebied van storage-oplossingen van leveranciers als Digital, HP, Veritas Legato, EMC en SUN. Hierbij deed hij ervaring op met Digital StorageWorks en later met Compaq storage-oplossingen, Proliant-servers en HP storage-systemen.

"Waar het vroeger vooral ging op het back-uppen en herstellen van data, hebben bedrijven op dit moment steeds meer behoefte aan geïntegreerde datamanagementoplossingen", zegt De Bruijne. "CommVault voorziet daarin en biedt de mogelijkheid data gedurende de gehele levenscyclus te beheren, van back-up en herstel tot en met migratie, archivering, replicatie en opslag."

De Bruijne heeft naast zijn HEAO-opleiding Logistiek diverse AMBI-modules en certificaten op het gebied van onder andere system engineering, storage, IP en SAN switches.

CommVault Systems
CommVault Systems biedt geïntegreerde databeheeroplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van complexe storage-netwerken. Het CommVault QiNetix 5.0-platform, gebaseerd op CommVaults Common Technology Engine, biedt geavanceerde databescherming gedurende de gehele levenscyclus. De integratie van functies als back-up en herstel, migratie, archivering, replicatie en opslag verlagen ICT-kosten en optimaliseren ICT-services, zodat de beschikbaarheid van data tegen een maximale ROI is gewaarborgd. Het hoofdkantoor van CommVault Systems is gevestigd in Oceanport, New Jersey, in de Verenigde Staten. CommVault Nederland is gevestigd in Utrecht.

Ingezonden persbericht