Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aanDrie voetbruggen

De unit Realisatie heeft binnenkort onderhoud voor de volgende drie voetbruggen gepland:

- voetbrug Buiten- / Binnenhof noord

- voetbrug Buitenhof / Dorpsstraat

- voetbrug Coen Botrede / Poolvosweg
Op maandag 24 mei 2004 starten de werkzaamheden. De bestaande houten onderdelen krijgen een nieuwe verflaag. Als het weer meewerkt, is de verwachting dat de bruggen vóór zaterdag 29 mei 2004 gereed zijn.

Wijziging kruispunt Oosterlengte/De Vallei/Banda Neira/ Maasdal Het kruispunt Oosterlengte/De Vallei/ Banda Neira/ Maasdal wordt op maandag 24 mei 2004 voor al het verkeer afgesloten. Het kruispunt wordt opgebroken en daarna zodanig aangepast dat de verbinding Oosterlengte-De Vallei een voorrangsbocht wordt. De Banda Neira en het Maasdal worden hierop aangesloten door middel van een inritconstructie. In de eerste week van juni wordt dan het nieuwe asfalt aangebracht, gelijk met het asfalt op De Vallei. Wanneer alles volgens planning verloopt, zal op vrijdag 4 juni 2004 het kruispunt weer voor het verkeer worden opengesteld. De Vallei is dan ook gereed en open voor het verkeer.
De huidige omleidingsroute (via Noorderbreedte, Westerlengte, Keerkring en Scheldedal) die is ingesteld voor de afsluiting van De Vallei is ook voor de afsluiting van het kruispunt van toepassing.

Vragen of opmerkingen?
De werkzaamheden zullen enige overlast met zich meebrengen voor de bewoners. De gemeente probeert dit zoveel mogelijk te beperken en vraagt hiervoor begrip. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden dan kunt u bellen met het Informatiecentrum (zie wegwijzer).