Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 19-05-2004 - Capelle Actueel

Stemmen in een stembureau naar keuze. Kiezerspas De burgemeester van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van het Europees parlement op donderdag 10 juni 2004 een kiezer is toegestaan zijn/haar stem uit te brengen in een stembureau naar keuze.

U komt toch ook?
Wilt u mee bepalen wie de komende vijf jaar voor Nederland in het Europees Parlement zitten?

Resultaten onderzoek Rekenkamer naar waardering WOZ en heffing OZB De uitvoering van de WOZ en OZB in de gemeente Capelle aan den IJssel is informeel georganiseerd en steunt in belangrijke mate op vertrouwen in de medewerkers van de afdeling Belastingen.

Uit de collegevergadering van 11 mei 2004
Op dinsdag 11 mei 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Wie verdient de Capelse Veiligheidsprijs?
Wie verdient de Capelse Veiligheidsprijs? Uw buurman, school, bedrijf, uzelf? Dat wordt bekend in november 2004, bij de eerste uitreiking van deze prijs.

Uit de collegevergadering van 18 mei 2004
Op dinsdag 18 mei 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Iepziekte bedreigt voortbestaan Hollandse iep
De gemeente Capelle aan den IJssel staat bekend om zijn groene karakter. Een belangrijke boom uit dit groene straatbeeld is nog steeds de Ulmus hollandica, ofwel de Hollandse iep.

Capelle werkt aanDrie voetbruggen
De unit Realisatie heeft binnenkort onderhoud voor drie voetbruggen gepland

Gemeentehuis gesloten
Op donderdag 20 mei, Hemelvaartsdag, en vrijdag 21 mei 2004 is het gemeentehuis gesloten. Maandag 24 mei, vanaf 8.00 uur, is het gemeentehuis weer voor alle diensten geopend.

Acht Koninklijke Onderscheidingen
Op 29 april 2004 reikte Joke van Doorne, namens Hare Majesteit de Koningin, acht Koninklijke Onderscheidingen uit door het opspelden van de bijbehorende versierselen.

Vergadering WOP Capelle-West 24 mei 2004
Op maandag 24 mei 2004 om 19.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West.

Vergadering Wijkoverleg Fascinatio 25 mei 2004
Op dinsdag 25 mei 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverleg Fascinatio.

Bekendmaking 7 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 21 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 28 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 18 mei 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl